排球少年!集中討論區(1)

1001 回覆
34 Like 4 Dislike
好似真係冇
我反而覺得老野肯留日向係camp度執波其實係比機會日向學野
老野鐘意simple is the best係因為佢細個學波果陣灌輸既觀念,而呢個觀念亦都不斷贏到波,所以即使佢(作為一個球員)係呢個觀念既受害者,到佢成為教練之後亦都相信呢一套系統,認為矮撚係冇用
但係又從日向睇到自己後生既影子,所以先留佢係度睇下可唔可以幫矮撚平反
漫畫人已更新
復活
有無人記得新年停幾耐?
我唔理立咗幾多支flag
總之木兔必須贏
頂 好鍾意梟谷
成隊都好撚正 唔準輸!!!
赤葦叫木葉給我個好傳的 之後木葉話明白果度啲樣好好笑
我都覺
記得教練有鬧過日向叫佢執好啲波 專心啲之類
無心就唔會留意埋日向
而且後期就知執波其實係學到野
佢堅持自己觀念 但又想平反
只不過自己顧面子又唔想幫得咁明顯
估唔到連赤葦都葡萄影山
影山己經係高中第一二傳
宮兄弟呢?我個人覺得宮技術全面D
我覺得大王勁啲
宮侑勁D
影山同宮侑一樣身邊有個拍擋兼競爭對手一齊進步
但日向肯定chur過宮治
暫時你地會點排心目中嘅最強七人?
自由人 夜久
主攻 牛島+星海
接應 大地
副攻 黑尾+青根
二傳 宮侑

牛島唔使講,另外一個主攻揀星海唔揀其他全國超級皇牌係因為覺得功能重疊左,星海萬能型
接應揀大地應該無乜其他人好過佢
黑尾同青根都係盯球攔網最強者
揀宮侑因為多左雙刀流發球
其他位都有得講,西谷接唔到跳飄球已經收皮了,官方第一自由人都未出手
題外話,睇番近幾話好似見到老烏養教練住緊醫院,好想睇佢幫有做訓練
屌你 木兔屈牛若右手
呢張好得意 赤葦同天童保護自己王牌 影山比大王搶年糕
如果真係畫第二年
大家覺得三年級退出之後對邊隊影響最大
唔計彈D超級一年級出黎補位的話

我覺得係青葉城西
無及川同狂犬O既青葉城西連最初無東峰同西谷O既烏野都贏唔到
到時無左及川同岩泉 (而岩泉全面地勁過狂犬) 青葉真係不能想像地弱
應該會變成墮落O既強豪
白鳥澤一野無左全國三大王牌同攔網主軸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞