有冇師兄玩開playarts改?

470 回覆
4 Like 2 Dislike
bring arts 對比起 play arts 真係差好遠,雖然平少少,但質素差到
佢可能今年出埋最後兩隻ff7 就停line , 隔咁耐都無新消息,睇黎都係無tifa 2.0
唔知會唔會有人通知改左做12月
我兩隻分開訂 都冇人通知
唔係嘛 我想佢出多兩隻ff7先好停
你睇下Aerith 公佈咗咁耐之後無曬聲氣,平時一個月一隻,宜家連兩隻ff7 都delay 到同一日出,根本似最後cap 水
我都等緊佢出ff13 serah 2.0, Odin, Caius, ff15 老版王子,但應該無機會了
FF7 remake都未出, 佢有排都唔會出其他角啦
bring arts除左細隻, 質素差左係邊? 仲諗緊遲下買KH版cloud
我都未有通知, 我寧願12月, 可以同12月單合併
11月得佢一隻
好難觸摸
出貨時間一向都係跟官網,其他人未update姐
巴打你睇下bring arts 2B就知,塊面同條裙塗裝真係差咁d
但係SE版權既野你無得揀,只有硬食
王子老咗好man好有型,想將佢同Regis放埋一齊
都唔明點解精品咁多Regis死貨,明明整得唔差
出番個王子royal arms 配件俾我圍住王子玩下啦
都唔知日本仔口味,可能佢地唔鍾意大叔呢
香港玩pak人少,玩ff既更加少。。
2B好似出2.0? 佢自己都認出得柒
但係2.0個樣本我見同1.0無咩分別
發下夢好啦
佢放咗隻2B同Sora 出黎已經偷緊笑
如果佢要接左自己條玩具line又唔知炒幾多人

之前日本M記見到cloud有間廠出過類似HT個種figure, 當然係質素好差個種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞