有冇師兄玩開playarts改?

470 回覆
4 Like 2 Dislike
你地會係邊到買多?
同埋點分真/假?
精品好似係代理
不過熱門款都難啲搵

ssp啲排鋪/信和啲格仔店就小心啲

近排cloud 連車有得訂鳥
如果你係想入ff應該要訂返件
其實我想玩DC同marvel多……
終於有人再開post
係amazon jp訂左cloud+車
google playarts 改真假
係amazon到訂貴唔貴?
Amiami 都有
得兩隻,
Sephiroth同Vincent Valentine

連運費3萬yen
無留意香港幾錢
香港大約$2300
訂左孤注一扭
通常AMAZON訂多, 現貨買分真假其實唔開盒真係難分, 所以都係睇鋪頭
MK通常精品/超人買,
新貨訂就去AMAZON或者AMI AMI. YEN紙7算計埋運費同現貨價差不多, 時間岩既玩埋CREDIT CARD PROMO仲抵, 當然精品劈價款另計
早幾個星期CITIBANK卡做緊入CODE9折, 計埋運費2萬6YEN, 慳返兩舊
之前都好似出左隻
呢隻係連埋車?
人同車都有出過
隻人唔知有無轉3.0, parts有就換到
車就係2.0

好似係
人同車係pa年代出過,
日版是ff7ac dvd限定,大概是第四隻pa作品(如不計之前的黑歷史),當時仲因為面相極樣衰成一時佳話,再出追加parts(新樣加合體劍)
一段時間後出美版,通販及已有追加parts

pak 方面,第7隻就係ac cloud 曾經再販一次,
所以人暫時還是1.0,車就第一次出

今次人連車,有人話舊頭有少改,但個人就睇唔出
我好少細分PA同PAK
都係咁玩

等實物先比較個頭有無分別, 成屋已經好多cloud...
其實也不用細分,pa 品質差D同size 細D,
同埋已被pak取代了
但pa有出武器set,pak就無

Cloud 已經出左9款,今次係第10款(新眼鏡頭),所以如果係fans (或者雙入)真係會成屋cloud
所以我PAK都當2.0睇

有邊9款?
唔計再販, 係唔同系列出過有FF7, DFF, CCFF7, KH, FF7AC, FF7remake?
PA:
7ac(限定),7ac(追加頭、美版),kh,
原版game,7cc

PAK:
Dff,7ac,7re,7re(限定)
應該無其他可以超越佢
原版game係指連電單車個隻?
其實個隻個樣幾還原到當年GAME樣
Yes 大大盒
不過佢好似都有單隻賣,唔記得lu
有單隻

CC個隻都可能出PAK, zack同條女都翻出PAK, 唔會留左佢掛
話唔埋
但我估SE會出DFF同bring arts優先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞