【左膠誤國】默克爾重創新聞自由 下令完全封鎖伊斯蘭移民負面報導

142 回覆
150 Like 25 Dislike

creditable你同我講話係解做出版自由而唔係可信性

germany press freedom 呢幾隻字點解
出版自由係人權
難民庇護都係人權
根本就圍繞緊gatestone是否人權組織響度討論

我邊撚度有講過germany press freedom?
其實你覺得你既理據過唔過到智商70以上既人果關?

同埋你未解釋
點樣將質疑等同“discredit”

其實我唔想答, 太無聊
我唔信你真唔知
你可以問下你媽媽
我一直都話
print呢張圖出嚟
問下你老母
問佢覺得中間果個既人回應係關於可信性定言論自由
但你又唔敢問人
又唔敢做調查
只係活響自己既世界入面
其實係一種精神病
/我邊撚度有講過germany press freedom?/
你見唔見到你自己引用嘅gatestone網址寫緊乜
個份所謂「人權報告」咪就係針對出版自由囉
講緊條paparazzi law

仲問人「理據過唔過到智商70以上嘅人」
呢個應該係眼嘅問題而唔係智商問題
呢D其實只係高小初中程度閱讀理解
你唔信可以求其搵個中一新生問下
但如果你仲係活響自己既世界入面就冇人幫到你
/你可以問下你媽媽/

不了 我信字典
唔信你咪查下字典
望下兩個字點樣一樣意思
問下人我個回應係講creditable定press freedom啦
全世界咁大仲未搵到人同意你下話?
/又唔敢做調查
只係活響自己既世界入面
其實係一種精神病/

駁唔到我嘅理據就訴諸群眾
唔用你啲建議就話人精神病
有stone呢個字你又唔會覺得我係講緊石頭先神奇
你有乜理據?
我仲未見到
支持樓主繼續監察fake news
兒登班右翼一見到o岩口味嘅新聞標題就high晒 基本判斷能力都冇
咁你又有無人同意你呢?
不過就算有人同意你又點?
Argumentum ad populum

/問下人我個回應係講creditable定press freedom啦/
係得你以為加個「國際人權組織」嘅標籤
就可以提升自己個source嘅可信性咋

咁我質疑你個label
你咪以為人地discredit你嘅source
查到字典未
#90, #95已經解釋咗我嘅意思

事實上你對我嘅說話有唔同詮釋,直接問講嘢個人(即係我)就最直接
你又係都要話我響度潑污水

好啦,咁我引返自己句說話解釋點解根本唔係響度discredit人
你又話要走去投票

說話本意就用來溝通
你get唔到我個意思咪問囉 啊解完你又唔接受
好啦
太長
你肯定唔敢問人架啦

我總結一下
你用你既人格名譽擔保, 真心認為我呢個回覆係回緊言論自由, 唔係ZH可信性
我用我既人格名譽擔保, 真心認為我果個回覆係回緊ZH可信性, 唔係言論自由

邊個有講違心話既就絕子絕孫遺臭萬年厄運禍延父母親戚朋友子子孫孫百世不消
好啦
太長
你肯定唔敢問人架啦

我總結一下

你用你既人格名譽擔保, 真心認為我呢個回覆係回緊言論自由, 唔係ZH可信性
我用我既人格名譽擔保, 真心認為我果個回覆係回緊ZH可信性, 唔係言論自由

邊個有講違心話既就絕子絕孫遺臭萬年厄運禍延父母親戚朋友子子孫孫百世不消

你唔好扮啦
驚你唔記得

[quote/]
我嘅留言針對嘅根本唔係「gatestone講難民殺嬰」
而係你最初嘅留言
聲稱響出版自由press freedom呢個問題上「左膠對抗國際人權組織」
[quote]
/你肯定唔敢問人架啦/
無錯我亦都唔會食白粉、裸跑或者做任何無意義嘅事

ok 我用我既人格名譽擔保, 真心認為你呢個回覆係「用一份關於出版自由嘅文件去論證gatestone係一個國際人權組織」, 唔係ZH可信性

至於禍延父母朋友就不了
你估依家秦始皇連坐法、明成祖誅九族咩
說好的人權呢
OK
咁要等睇之後有冇天譴
結案
質疑
= 心中懷疑而向人提出問題。
http://www.zdic.net/c/8/152/337937.htm

discredit
= Harm the good reputation of / Cause (an idea or account) to seem false or unreliable.
備用

ok 我用我既人格名譽擔保, 真心認為你呢個回覆係「用一份關於出版自由嘅文件去論證gatestone係一個國際人權組織」, 唔係ZH可信性
不了
正常生活一般人一定知咩係用質疑嚟discredit
唔想將話題spin開
備用

暴走的赫胥黎

留底

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞