大阪大雨,電車JR停駛,百貨公司提早閂門

223 回覆
25 Like 32 Dislike
咁唔改
本身諗住仲有特別警報可以claim返保險
樓上即刻有一個
其實停雨啦,今日就話,兩三日後應該正常返
我去9日 無野睇咪留返酒店hea下
同條女扑野
其實我都係講緊今日
九州大雨時兼期過左,氣象廳唔再寫大雨,只係寫部份地區會有雷暴

落左南面啦
樓上即刻有一個
yahoo weather話落到8日wor
同埋京阪神就ok ge
中国 四国 北九州果堆
好似九州條築肥線玩到脫埋軌咁
冇三五七日都搞唔掂

九州大雨時期過左,氣象廳唔再寫大雨,只係寫部份地區會有雷暴

落左南面啦
不過d鄉村交通未必正常到係真,只係知大交通同埋兩日後基本解除(生命)危險
樓上即刻有一個
yahoo weather話落到8日wor
同埋京阪神就ok ge
中国 四国 北九州果堆
好似九州條築肥線玩到脫埋軌咁
冇三五七日都搞唔掂

九州大雨時期過左,氣象廳唔再寫大雨,只係寫部份地區會有雷暴

落左南面啦
不過d鄉村交通未必正常到係真,只係大交通應該正常返同埋兩日後基本解除會有(生命)危險
黃港黃雨都水浸啦 落果小小雨係度呀支呀jor
香港黃雨都水浸啦 落果小小雨係度呀支呀jor
訓到自然醒出街行下先
呢啲水我唔信一兩日退得哂
就算退咗都有排執手尾
好過我上個月去一去到就地震
廣島縣剛剛解除特別警報,轉為警報
岡山縣持續特別警報(尤其係泛濫左既倉敷市
usj落雨有咩係開緊 翼龍同哈利有冇開?

上面話黃雨班on9仔真係
有幾可見到城門河係咁呀
嗰日朝早無咁大雨,翼龍過山車都keep住開,
到晏就5,6點先停,哈利波特室內嗰個禁忌之旅就無停過,
室外嗰個過山車一早講明全日維修
咁未變相狂玩兩大過山車
我留成個月以上 大把時間等佢落完雨
去定九洲四國先
求救 哩2日買咗JR PASS 但落大雨停哂 有冇得退飛架
日雨量400+入到香港135年有紀錄以黎第三第四名
條友黑雨一百毫米都講得出
小學常識都無
重要百幾個正評
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞