蜂不可惹!男子護妻拍死蜜蜂,翌日上萬大軍逆襲。

70 回覆
122 Like 7 Dislike
蜜蜂會吹雞 小學常識有教架喎.....
係有義氣
CLS
津路水炮都搞唔掂
我最鍾意用吸塵機搞掂佢地

冇手尾跟
好奇問如果開頭果幾十隻確定全滅
係咪肯定冇事?
一野用拖鞋拍死 郁都無郁
啲蜂之後成個月基本都係有蜂撞窗 係撞完再撞個種 好似zombie既感覺 不過撞幾下就會收隊聽日再黎過 之後連用酒精抹左幾日窗就無事鳥
結果?
唔交代?
有無人諗起black mirror 3.6
吹雞
用電蚊拍?
以前睇明珠台都可以拎黎抬高自己
以前國際台仲同你講食橙要食埋啲橙皮添啊 on9仔
依家D人唔識都重可以沖出黎既?
係咪比人講中左 乜7都唔識所以出黎囉尾彩呀
好啦好啦, 你乜柒都唔識但係好自豪啦ON9仔
我都試過
以前住西貢有隻大黑鋒係天台個門飛左入屋, 我lock住佢係二樓個廁所諗住轉頭先入去隊佢
點知十鳩幾廿隻大黑鋒係咁撞天台個玻璃門
之後我要入廁所開窗放返隻大黑鋒出去先無事
唔係識唔識嘅問題。
你話你睇書睇翻黎我都唔串你,
點知原來係睇電視節目就信到十足十,衰撚過人地睇wiki都當source。
咁都夠膽出聲懶係博學多才,真係on9到不得了

仲要無端端用年代黎標籤人,好心啦,你睇TVB嘅垃圾黎架咋。
10年前屋企開住窗突然有隻蜜蜂係個窗到休息緊 之後拍死左佢隔左5分鐘又有一隻黎左
我再拍死 隔左5分鐘又有隻新既黎左
再拍死完 5分鐘後一次黎左4-5隻

我>>即走 夜晚返去好彩冇事
過多幾年你依類垃圾就會係其他forum到留:

不嬲有講,
以前係香討睇過,
宜家啲10後無common sense?
原來係傻鳩黎
明珠台果D係外國research 有曬科學理論架
你以為係WIKI果D係人都改到果D呀?
想串人都用下腦啦
係咯,睇學是學非都有曬科學理論架。寫文落註腳落TVB學是學非睇過咯柒頭。

吹到係common sense,
邊個人研究又噏唔出,
節目名又噏唔出,
連HBO定BBC出版都噏唔出。
原來只係睇左TVB明珠台播一集動物世界就信曬。
拎明珠台睇過出黎撻人。

咁我都可以話國際台播過恩雨之聲,話諾亞方舟係所有現代生物起源。
人地有曬科學理論架。都唔係WIKI果啲係人都改到果啲黎架。

你宜家係咪即刻信啊?唔係啊嘛!用下腦啦阿哥。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞