[突發] fxxk boy 勇闖 IKEA

1001 回覆
61 Like 824 Dislike
btw集中火力推班垃圾好過啦 推到佢地坐監
唔好俾ian轉移視線
其實佢都幾無辜 都冇同班人聯絡咁耐 咁樣無啦啦俾人搞埋佢
佢有左女朋友之後都冇狗公過人 去ball d女搵佢跳佢都reject 人地鍾意老師咪鍾意囉
拍拖你情我願冇得逼既 無啦啦狙擊人做咩
Oic sad
其實我想講我同marcussum都算係熟
次次佢英國返黎我地都會約食飯敍舊
佢絕對唔係你地心目中所謂嘅fuckboy
黐飲黐食扮有錢
其實佢啱啱相反成日話零用錢得好少, 唔會亂洗
份人好少出聲, 嚴肅
不過我真係真心咁講佢係個心地好好嘅人
係就係貪玩d
個日ikea件事其實完全係搞gag
佢哋10點就已經係裡面 9fing到過咗鐘(11點)已經有職員’請’佢地離開, 而唔係趕佢地走
至於整爛嘢, 財物損失, 更加唔洗諗
真係識marcussum嘅人一定明
不過gw佢地放story話自己overnight 咗 都係想博人注意
因為咁搞出禍真係唔抵幫

所以你地報警其實.... 我唔講咁多, 大家最後會知結果
想知更多可以講聲我知
師生戀 北菇雞 不了
咁易咩

早排先有單hku男偷指同hall女仔沖涼沐浴
擺明大罪過班fuck boy la
最後官判因有良好教育背景 罰收行為
總結:即係佢地有冇犯法先
嚴肅 邊撚到嚴呀 睇過
就算犯罪都唔會點啦

良好教育背景 頂盡守行為
收嗲啦你 你應該係zac
xx
佢鍾意咪得囉 你理得人啫
你話為左錢呀o個d有目的既先一齊既就話啫
Marcussum 出現
師生戀喎 畢咗業一齊就話啫 仲讀緊嗰時一齊喎 咁每個人價值觀唔同 你接受到唔代表我接受到㗎
收皮啦marcus
嚴唔嚴肅我就唔知 淨係覺得你個樣成舊木咁
算啦 人地都地下情左禁多年 一直好地地唔好搞佢
佛系
Marcus打手
你係要討伐既話咪send email去人地學校指責個老師冇專業操守囉 你o係呢到講咁多做咩啫 人地又唔會因為你幾句北菇雞就會散既
ian最爆都係師生戀啫 依家全世界都知啦 仲有咩討論空間 爆下其他人既嘢好過啦
成兩日咁耐都係得zac law同ray lee既野
gw都未爆晒就講其他 off撚晒track
搞你老母臭閪gag咩
試下咪知結果點囉
邊有討伐佢啫你邊一到睇完覺我討伐佢先 我喺到講又真係冇諗過佢同隻北菇雞散 散唔散關我撚事? update下佢啲嘢啫又話我想討伐佢 係討伐佢就唔會搞得咁少嘢純粹update啦下話
Zac law ray lee之外其他人又真係冇咩嘢好討論喎
其實marcus都冇乜野呀 相比ray lee zac law黎講 但佢同黃淑蔓啲相真係
想知kelvin tsoi 應該都好多野爆
Michael wong都應該多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞