[突發] fxxk boy 勇闖 IKEA

1001 回覆
61 Like 824 Dislike
袋乜嘢底阿 點拉直線阿 貼住個身度得10cm? 你係無賓周定唔識度?
睇你睇你
睇你都係度到毛就停嘅on9嚟
條狗公只係係ig搵女傾
有冇人知隻北姑咩料? 好似話依家冇係男拔教,去咗唔知邊到教
屌身為老師搞師生戀,毫無廉恥
我都發夢聽過佢食女食到人地有餡 口口聲聲話會負責人跟住block9人地 要人一個女仔上深圳落仔 人地落完幾個月又再call佢出黎翻啅再趙完鬆
題外話 有冇人識melvin keung 呢個仲猛料過咩ray啊marcus果d
有咩猛料
發夢聽過佢打佢個ex打到黑警上樓問咩事 但當時佢個ex同d黑警講話自己跌親所以啊melvin先冇事 睇佢ig都見到佢操到好大隻 成身肌肉走去打個唔夠110磅既女仔
我都發夢聽過佢食女食到人地有餡 口口聲聲話會負責任跟住block9人地 要人一個女仔上深圳落仔 人地落完幾個月又再call佢出黎翻啅再趙完鬆
柒到唔敢睇
識玩
臭雞fuckboy正仆街
條仔都講大話啦 之前話條女讀kong u又話喺韓文班到識
咁你應該係得10cm嗰啲人嚟
一開口 係要我睇你點我睇你點 係度矮化人
你想知15cm啲人點你咪去貼撚post搵下啲人連呎相
條fuck boy大家都係目測 少過15 多過10你咪睇下邊個近 你直情可以問佢添啦反正撚都貼咗 唔爭在 好過做10cm男
明明啊melvin單野爆咁多 點解冇人講
俾我都講啦,師生戀㸃見得光呀
係我就話冇拍拖啦
Iancheungg要chok要上位扮型,點可以爆自己師生戀
其實有可能係移花接木
咁就圍骰通殺
師生戀都算 仲要北菇雞
唉 班友好多都將Instagram轉咗Private
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞