本民青點樣解釋呀今次

126 回覆
9 Like 15 Dislike
我女朋友幾靚女,大波而且好關心政治

圖定老母

個女主角有留言呀
真係幾靚女又大波㗎

不過佢話無啲咁嘅事喎

咁都靚?咁都大波 你戇鳩?

咁你鍾意呢味我阻你唔到

收皮好嘛 屌你老母

黃台仰又唔係事主又會知係假

叫細x 肥x EW出嚟解畫啦

入左去睇左留言未

入左去睇左留言未

你貼既留言澄清左啲乜

拍過一次片, 得一個女主角, 女主角話佢拍片果陣冇見過傳說中嘅故事主角, 咁你覺得代表啲乜?

入左去睇左留言未

你貼既留言澄清左啲乜

原來連個「女主角」「導演」都用埋真身出埋聲講
都唔算做澄清
我就係個大波妹
重點係,本民青邊度有大波妹先?😂😂😂😂
重點係,本民青邊度有大波妹先?😂😂😂😂

大波呢家野都幾主觀

大波 美女 女神 Feel

你貼既留言澄清左啲乜

都唔算做澄清

咁我話自己係監製都得啦

又要人走出嚟解畫, 有人走出嚟解畫話冇件咁嘅事又話“咁我話自己係監製都得啦”, 真係龍門任你擺, 車尾燈都見唔到.
本民前有靚女?

都唔算做澄清

咁我話自己係監製都得啦

又要人走出嚟解畫, 有人走出嚟解畫話冇件咁嘅事又話“咁我話自己係監製都得啦”, 真係龍門任你擺, 車尾燈都見唔到.

真係唔識覆 輸左
青政本民前全部都係垃圾

你貼既留言澄清左啲乜

都唔算做澄清

咁我話自己係監製都得啦

見到御理入埋嚟,我就知呢個post 咩事
樓主本民青hater 無誤

幫樓主你諗埋點反駁啦
出街得一條片唔代表淨係拍左一條片
你地又唔係本民青點知有冇其他女主角
呢個女主角代表到啲咩
垃圾本民青收皮

冇數錯total 50個字,如果有25蚊收唔好唔記得我
利申:好快就比人label 做本前狗

黃台仰又唔係事主又會知係假

入左去睇左留言未

熱血思維咁諗:會唔會圖中4個人就係故事4個主角呢?

咁我話自己係監製都得啦

我質疑緊呢兩條友既身份
如果呢兩條友假扮女主角同導演,咁乜撚都係假架喇

你貼出嚟都唔理真偽既

唔識女主角, 我唔怪你, 連Terry都唔識…

我質疑緊呢兩條友既身份
如果呢兩條友假扮女主角同導演,咁乜撚都係假架喇

你貼出嚟都唔理真偽既

唔識女主角, 我唔怪你, 連Terry都唔識…

上次食熱狗張圖夠有Ray Wong喺到啦

又話開個acc 貼幾張圖扮容乜易

咁你有冇入去條link, click入個profile, 見到入邊得十幾個朋友兩三張相, 覺得有理由懷疑果啲係假戶口呀? 合理懷疑同食雞撐飯蓋係差好遠架.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞