本民青點樣解釋呀今次

126 回覆
9 Like 15 Dislike
[url]https://facebook.com/dryclubhk/posts/1804828043109674
[/url]
#Story14154
#認真撚,#已Grad
本民前D人可唔可以唔好再煩我女朋友

呢篇文我預左比人話係抹黑或者圍插但係我都想講。
我女朋友幾靚女,大波而且好關心政治,舊年新東補選果時最後十日差唔多日日都幫梁天琦擺街站就係果時識左班本民前既人。 我對梁其實幾有好感,雖然自己做左好多年港豬,但係果時陪女朋友睇選舉論壇覺得佢講野好得體好有heart,就算我女朋友搵佢合照梁都唔會掂佢,好規距咁。但係有部份成員就唔係啦,一黎就摸手摸腳,搭膊頭。可能你話呢d 好casual姐,講真我自己都做左2年組爸,見識過大把獸父USB,一條友係friendly 定係想溝女,一眼就睇得出。

果時佢同幾個本民前成員交換左contact之後無耐就add左佢入group(唔係入黨),之後就有2-3條仔成日私底下搵我女朋友傾計,行街食飯。3月到佢地話想準備黎緊9月選舉,想拍條宣傳片所以搵我女朋友幫手。出左黎2次話傾點拍都唔係認真傾想點做,吹水fing 時間哂左幾粒鐘。最後5月就約左出黎hea下hea下咁拍左條片但係最後都無出到街,話拍得唔好。果時我女朋友同我都開始對佢地有d反感,因為真係好煩,係fb寫親post都見到佢地留言好似狗公R吹咁,跟住同佢地傾親野都係話黎緊諗住xxx,好多計劃但係又唔plan 具體點做。到9月選舉完左好多時佢地搵我女朋友出黎佢都推左佢地,都話唔得閒但係佢地耐唔耐都係會搵佢出黎。終於有一次太煩就索性同佢地講其實我而家唔係太清楚本民前個方向,而且做野真係好忙,所以唔想參與太多。點知佢地仲煩過之前,不停追問話不如約出黎傾下之類,我女朋友都一一推哂佢地先無再搵,但係都keep住成日係佢fb post/ig 到留言好似想繼續keep in contact咁。由10-12月都無咩事發生,但係到左聖誕除夕,佢地又開始約佢出黎,唉狗公都話可以一句其實我當你朋友之類耍走佢,我真係唔知點樣可以耍走佢地,唔通要講屌你老母,我而家支持建制派呀! 咁先得? 真係唔明果幾條友到底係黎溝女定真係搞政治 or even 為香港。我自己其實算係港豬,雖然有出黎投票但係平時除左大件事都好少留意時事。見到到呢半年本土派係選舉,組織行動,宣誓等等之後其實真係覺得不意外。我呢一年真係睇到佢地做野D planning同計劃真係得淡笑,仲有一班入黎都唔係為香港而係溝女既人,真係唔知講咩。所以我好認同梁天琦 黃台仰 陳浩天幾個話黎緊要讀多d書學多d野,真係累積多d 經驗同智慧先啦。
最後 細X 肥x EW 你地3個狗公唔該唔好再煩我女朋友

============================
【 <3 分享你嘅 Story -> http://goo.gl/HPm8xQ
【🔥 極保暖冬日4周年限定 ""Single Tonight""衛衣,新年前快啲落單啦!🙆 http://dryclubshop.com/products/singletonight】
災關 出嚟解畫未呀 屌你老母
lm: 俾人屈鳩篇文係我打嘅
全世界都屈鳩你呀災關
屌你老母
好小事姐其實
係secrets 出post? 點解唔用自己fb 出

都估到架嗱
又話係我打架啦
你都傻鳩嚟嘅
[url]https://facebook.com/dryclubhk/posts/1804828043109674<br>
[/url]
#Story14154
#認真撚,#已Grad
本民前D人可唔可以唔好再煩我女朋友

呢篇文我預左比人話係抹黑或者圍插但係我都想講。
我女朋友幾靚女,大波而且好關心政治,舊年新東補選果時最後十日差唔多日日都幫梁天琦擺街站就係果時識左班本民前既人。 我對梁其實幾有好感,雖然自己做左好多年港豬,但係果時陪女朋友睇選舉論壇覺得佢講野好得體好有heart,就算我女朋友搵佢合照梁都唔會掂佢,好規距咁。但係有部份成員就唔係啦,一黎就摸手摸腳,搭膊頭。可能你話呢d 好casual姐,講真我自己都做左2年組爸,見識過大把獸父USB,一條友係friendly 定係想溝女,一眼就睇得出。

果時佢同幾個本民前成員交換左contact之後無耐就add左佢入group(唔係入黨),之後就有2-3條仔成日私底下搵我女朋友傾計,行街食飯。3月到佢地話想準備黎緊9月選舉,想拍條宣傳片所以搵我女朋友幫手。出左黎2次話傾點拍都唔係認真傾想點做,吹水fing 時間哂左幾粒鐘。最後5月就約左出黎hea下hea下咁拍左條片但係最後都無出到街,話拍得唔好。果時我女朋友同我都開始對佢地有d反感,因為真係好煩,係fb寫親post都見到佢地留言好似狗公R吹咁,跟住同佢地傾親野都係話黎緊諗住xxx,好多計劃但係又唔plan 具體點做。到9月選舉完左好多時佢地搵我女朋友出黎佢都推左佢地,都話唔得閒但係佢地耐唔耐都係會搵佢出黎。終於有一次太煩就索性同佢地講其實我而家唔係太清楚本民前個方向,而且做野真係好忙,所以唔想參與太多。點知佢地仲煩過之前,不停追問話不如約出黎傾下之類,我女朋友都一一推哂佢地先無再搵,但係都keep住成日係佢fb post/ig 到留言好似想繼續keep in contact咁。由10-12月都無咩事發生,但係到左聖誕除夕,佢地又開始約佢出黎,唉狗公都話可以一句其實我當你朋友之類耍走佢,我真係唔知點樣可以耍走佢地,唔通要講屌你老母,我而家支持建制派呀! 咁先得? 真係唔明果幾條友到底係黎溝女定真係搞政治 or even 為香港。我自己其實算係港豬,雖然有出黎投票但係平時除左大件事都好少留意時事。見到到呢半年本土派係選舉,組織行動,宣誓等等之後其實真係覺得不意外。我呢一年真係睇到佢地做野D planning同計劃真係得淡笑,仲有一班入黎都唔係為香港而係溝女既人,真係唔知講咩。所以我好認同梁天琦 黃台仰 陳浩天幾個話黎緊要讀多d書學多d野,真係累積多d 經驗同智慧先啦。
最後 細X 肥x EW 你地3個狗公唔該唔好再煩我女朋友

============================
【 &lt;3 分享你嘅 Story -&gt; http://goo.gl/HPm8xQ
【🔥 極保暖冬日4周年限定 ""Single Tonight""衛衣,新年前快啲落單啦!🙆 http://dryclubshop.com/products/singletonight

點我名?我係咪要應戰?
人地講本民前,關青咩事?
樓主夠膽就開埋名
開名屌厹啦
我女朋友幾靚女,大波而且好關心政治

圖定老母

圖定老母

on9
條片個女主角出嚟話冇件咁嘅事喎.
講鳩咩 下邊留言已經比人屌話係鳩UP啦
乜撚樣點樣解釋?! 死撚開屌你老母

啲人留言都唔會理真偽啦係咪先

咁呢篇文都唔會理真偽啦係咪先

圖定老母

淨係呢句都覺得篇文on9

啲人留言都唔會理真偽啦係咪先

全部都實名留言 點樣唔理真偽?! 開名去屌柒佢講大話囉
你估好似葉政淳 咁咩 唔理真偽
個d 咩Sammy wan
Ray Wong 都無份
點信呀

圖定老母

個女主角有留言呀
真係幾靚女又大波㗎

不過佢話無啲咁嘅事喎

圖定老母

個女主角有留言呀
真係幾靚女又大波㗎

不過佢話無啲咁嘅事喎

咁都靚?咁都大波 你戇鳩?

圖定老母

個女主角有留言呀
真係幾靚女又大波㗎

不過佢話無啲咁嘅事喎

咁你鍾意呢味我阻你唔到

圖定老母

個女主角有留言呀
真係幾靚女又大波㗎

不過佢話無啲咁嘅事喎

咁你鍾意呢味我阻你唔到

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞