國泰往大阪延飛6小時 狼狽家庭3度中招誓永不再搭

90 回覆
260 Like 3 Dislike
去日本
我都中過招
點解EU delay有€500賠
亞洲冇?
我上次飛台北delay 3個鐘 寫投訴信 賠左張50us比我
重點係 我張機票飛行里數換 只比左稅$388
唔明
黐撚線
因去日本旅行關鍵缺席元朗橋投票 區諾軒議員發爛渣屌鳩網民洩憤

https://lihkg.com/t/700971/1?ref=android

LIHKG @ Android

歐洲係填張form已經€500
上次CX寄漏我件行李 都攞到5000miles同HKD1000
有香港航空唔搭
CX
上次飛台北,回程6點機,結果返到黎連等行李出閘已經十一點 ,果陣餓撚到仆街要開鳳梨酥食。

唔知仲以為自己飛北海道
一年幾千幾萬班機 每次出事東方就放大黎講 唔講以為死左人
利申 非打手 公道講句
睇佢呢種口吻
真係Y 多
佢以為自己係邊個
用下腦諗都知
就算其他機有位都唔會畀你上先啦(仲要一家幾條友咁多人)
梗係serve 有米果班先
有時唔係話東方小氣,上次搭佢諗住上機即睇電影,點知部機壞咗無野睇,同空姐投訴佢死都話無事LOAD緊
On dog c c 報都好信
唔通架飛機有問題都照起機咩
唔好得罪方丈
搭廉航又話比得咁少仲想有咩要求

好啦依家搭國泰啦,又笑人買cheap飛抵啦

姐係點呀
上年飛台北快閃玩3日,去程delay成個幾兩粒鐘,最後調咗架777過嚟
國泰真係垃圾到笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞