2B (134)

1001 回覆
31 Like 6 Dislike
有冇人知Janet孭住嗰嚿嘢係咩嚟?
斷左嘅翼?
好似係喎
明明咁型,點解淨係喺credit嗰度攞出嚟用

今集我覺得幾好睇喎
雖然無影評吹到咁最佳續集
但整體好過gotg2同智3少少
得force council
訂anakin囉
已訂,另外兩隻都想要, 人又唔係香港
係都唔玩啦
呢d天氣排街
唔好玩啦
我媽話幫我排,但係真係好不孝
係咪解禁
唔係quantum realm裡面啲石咩
普通BBQ片,得彩彈叫推動主線
講真睇完有啲失望
我覺得第一集好睇啲,可能驚喜大啲
今集好平舖直敘,同個規模太細(可能比iw養大左胃口 )
雖然睇得出續集依然係想講家庭親情,可能因為咁而收窄個規模
覺得呢集ok
利申中意睇超級英雄日常
me too
加上復3咁沉重 呢集咁樣睇得我幾開心
不過到片尾又回憶返復3果種慘烈
雖然一早expect咗可能黃蜂女會化灰
但導演果種手法搞到成件事都好驚喜同好恐怖咁
Scott自己一個人入咗去嗌出去無人理
個鏡頭pan出去已經係灰
好正
same
同埋蟻撚嗰種幽默好日常
好似成班老死喺度9up一大餐
變大變細最鍾意玩具車追逐 呢樣就個人喜好
可能成套片嘅重心都好個人
點樣救阿媽 救自己 唔好俾警察拉 所以格局比較細

自己就睇得幾開心
以至睇到mid credit最多都只係諗緊Janet有咩法寶avg4可以幫到手
頂 完全唔記得咗化灰呢樣野
scotty個處境真係慘爆
個ending一野跌落谷底 變咗恐怖懸疑

未睇既手足睇路喇
睇得多世界級危機

去返呢D圍威喂級數事件覺得幾好

可惜無放scott哂命自己係avenger個段入去
睇預告見到ghost穿牆透壁咁好撚型 結果有啲失望
第一集故事流暢啲 不過都算幾好睇
btw睇完覺得ghost個演員好有女人味
btw點解新聞報晒外星人降臨,iron man又失蹤咁
但佢地成家人仲齊齊做實驗
Hank 真係睇Stark死最開心?
今日二刷左 觀感好左, 但依然覺得antman 1高一班
格局既野就一向大有大睇, 細有細睇
但今次係利用大細比例做既幽默, 動作戲, 同講故仔既技巧都係前集好睇d
好廢
係咁比wasp打中
追人要慢慢行
覺得hawkeye打得贏ghost
佢哋打交嗰陣係咁消失出現消失出現
我又諗起火影又諗起龍珠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞