logitech G900 算唔算係現時最top既滑鼠

56 回覆
5 Like 1 Dislike
得30個鐘
巴打咁咁啱 我都係羅記700s
又係個微動用左兩年幾開始實 好彩未有bad contact/double click

但係隻900睇落真係好吸引又搞到心郁郁
又係個微動用左兩年幾開始實 好彩未有bad contact/double click

700s係屎
又重sensor又廢又少電
利申:買左g700s幾個月換左g900

700s係屎
又重sensor又廢又少電
利申:買左g700s幾個月換左g900

平時我拮線用就拆電
佢舊電除你自己換咩容量
我好早就換左粒gp 可以用到十幾個鐘
sensor 用落同之前隻steel series 有線冇乜分別
入住電用嘅話就真係重嘅
zowie za 13手細
羅記d mouse手感好嘔心

Agger 垃撚圾
得zowie D mouse用得過
除左razer roccat 全部用過曬
有冇唔慣LASER位?

利申: 心郁郁
madcatz pro x.
我覺得110克都重
同埋d人話403 wireless靚過g900
用開ec1a & g403wired
有冇人要買g900,800蚊一隻。

全新?
用左g700兩年 壞左ram返黎g700s
最正係條充電usb線太方便,夠電就蚊左佢
用黎駁手機又得,台面長期一條usb可以用

以前讀中學阿SIR話會加重電腦火牛負荷,就冇咁做到
我通常一入GAME就會將條線蚊出黎,啟動無線MODE

G502
g700s 鍾意佢5個onboard profile
打機 上網 文書 macbook 各一
最尾個profile得閒又轉下

不過依家冇用佢啦 無線但係舊電太少
長插變有線 重要唔要舊電先輕少少
買趕時未出g900
zowie fk1+ 大手撚
有冇人用trackball
我都知冇架啦 我出返去先
G700s 真係幾重

日本多款㨂囉,一字排開慢慢試

日本多款㨂囉,一字排開慢慢試

Elecom香港都有
日本應該多Sanwa可以睇
不過細波多數揀Logitech/Elecom
大波揀Kensington

用緊Kensington Expert Mouse
我都有隻全新想放 thinksgiving 買落

之前用開razer deathadder
啱啱轉會買咗隻logitech m570
方便喺床上用
G502
最top就唔敢講
最貴就一定
窮撚用gpro

gpro先係正嘢
睇睇吓啲REVIEW搞到想入返隻G900
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞