一人一樣男仔對鍾意既女仔先會做/講既野

260 回覆
128 Like 9 Dislike
Lm
摸頭,meet面果d又代表咩
但係佢私下無msg過我都無講啲咩曖味既說話
呢排Whatsapp 成日會讚你 氹下你 (前排唔會)
不過間唔中一兩次有會叫你搵個伴
即係點
記得我講過嘅野 又好就我
話日日諗起我
周不時又問我有無人追 叫我搵個伴
即係代表咩
其實應該要睇對方本身喺邊一類人,同佢有冇相關經驗.
不過正路黎講(唔計🐶) 佢會嘗試約對方出街嘅,如果大家真喺有辦法將話題拉到去出街位.
比如話兩個人對某d嘢有共同愛好,比如食嘢,咁如果對方得知,可能會貼下圖嘗試引起話題》出街一齊食.

另外,普通人邊得黎咁多曖昧說話技巧 ,基本上都喺睇完以為自己學到,誰不知完全用唔出. 可以運用自如嘅人

但多數男仔其實好實際,幾個月時間都冇乜實質進展嘅話,基本上都會放棄目標. (果d可以成年時間以為自己可以感動到人嘅純真男仔唔計喇

實質進展大概就喺話題冇斷,肯彼此主動邀約應約去街(唔得閒都會改下時間);彼此會繼續講自己日常畀對方知道,並且彼此距離(言語,步行距離)更加親密,去到呢嗰位如果男仔感覺到自己表白應該可以成功之後先會嘗試去馬(如果女仔有更多表示,進展會相對容易少少)
噢,不得不說,近來聽到幾個朋友會選擇唔講咁多嘢,話直接一嘢拖女仔手,佢唔反抗就得米(其實好似都啱?)
佢可能係playboy
以前有個男仔知我學校去台灣
0700喺東涌等我話送機
入到機場無lift上去又就遲到啦
佢拎住我個喼行左兩層樓梯
會用行動證明佢幾咁愛你,唔係得把口,真心緊張同關心你,同埋會plan將來。
有一日消失左
佢返完工會問你今日做咩黎
做咩消失左
咁樣算唔算?
真,除非係要你幫啲19忙,如果唔係就係對你有意思
睇到呢度就知我冇機
唉都係收收皮先
所以你見到最尾個女仔係無回到個男既
男人好似好簡單(唔計厹)
會係咁望你
主動話送你番去
約定下次見面
傻啦依家個個都話多野講係player
你估player仲行呢個路線?
靚仔就話啫 柒少少都狗公格
正正常常傾唔得嘅
係都要咁極端一係怕醜一係狂撩
你主動啲或者signal 明顯啲
我養你
今晚曳曳囉
我屌你
如果個男仔成日係我獨自一人個陣坐過黎
問我做緊咩?之後成日傾到佢要上堂/佢有野做先完
有時候佢仲會掛住同我傾唔記得左約左朋友
上堂見我一個人坐會主動坐過黎
每次講野都會望住我
又話記得我講野既表情

但我唔肯定佢係咪真係鍾意我
因為佢笑過我身形差
我約過佢一次出街但佢拒絕左我
佢又一次都無約過我出街
我有時po野係social media佢都唔會主動覆我

究竟係佢太怕羞定其實佢對我只係好奇咋
因為佢中學讀男校 身邊應該得我一個女仔friend
會唔會係佢少接觸女性先係咁
攝時間
講真 如果佢真心中意或想媾佢應該會俾你feel到 成日揾你 想約你 見你。 你知唔知佢有冇女朋友
我係A0 身邊又無乜男friend
真係唔知點先可以同男仔自然傾計
有無 有經驗嘅絲打或者巴打解答下我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞