一人一樣男仔對鍾意既女仔先會做/講既野

260 回覆
128 Like 9 Dislike
女本身對個男有意思 = 男打個乞嗤都係表現緊想追佢

女本身對男有好感但唔想發展 = 男做咩都係想做朋友啫

女本身對個男既冇好感 = 你只係行過打個招乎都係死厹呀
會認真同佢講 你好靚

但點解唔直接問佢去唔去呢

咁樣講 係個類鍾意人氹人嘅人 先會話 咁我陪你去啦 好冇

多數人 都會好似佢咁答(通常delay 左一陣先應)

主要係唔知你咩意思

係埋怨冇人同你去 定係想搵佢?

但想搵佢嘅話點解要話冇朋友?

係佢唔係朋友定係預左佢唔去?

係啲咁易中伏嘅問題 我都會話 自己去都唔錯 想做咩就做咩

Btw 唔知你真實情況點問 但就咁睇落你咁問 一定係覺得怪怪地
憑感覺

我覺得男仔對真係鍾意既女仔會「蠢」啲,個女仔可能無心咁講左啲野佢都會諗好多同好擔心個女仔扣佢分

厹公比人感覺係冇所謂!衝左先算
早啲訓
早抖
唔好捱夜
病咗就唔好點點點

利申,以上對話換黎一個笑喊emoji
正常秒回,都十有98都中
你隻手好暖
梗係啦,我暖男黎
不自覺咁一直望住佢
好想對佢好 想辦法關心佢 會好記得佢講過既野
Ok呀,屌下好小事姐
會成日偷望 明望 望到呆左
好嘔心
野狼與瑪莉,港產漫畫,舊登常見漫畫之一。
最好睇吓佢,篇漫畫唔長,男主角好慘

「連屎眼都可以比人屌,但我連渣波也唔可以!太不公平呀!」
太耐無睇,但好似sad ending 黎
早抖原來都算嫁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞