荃灣611靈x堂真係好撚恐怖

65 回覆
36 Like 1 Dislike
乜611靈糧堂同靈糧堂冇關係架咩? more
利申: 啱啱番咗兩個月
完全無關連
無論係教義定係創立個時都完全同靈糧堂無關係
611 淨係識掛羊頭賣狗肉
你翻青成組?
啲女好多名校出嚟 質素幾高
但係熟落又係耶撚 不了
當年中學 阿sir推介我同幾個同學去呢間 參加個三日兩夜camp 因為好平
仲話有個女同學返開呢間教會 話 幾好

結果因為貪平 所以就去左

出發前一日要上去聽 d野 就係分組呀 有咩玩呀之類果d

聽之前 就係要唱果d教會歌喇 唱唱唱 唱左好耐 終於開始講返分組果d野 分組當然係同返d同學一組 一共4個 咁佢仲加左d女俾我地果組 我地心諗 正呀

跟住兩個女組員過到黎後 我地冇再點講野
(上面仲話d女好正 係呀 正呀 係晒隔離組囉)

咁餘下都比較正常 所以直接講返重點

當然係camp過程中 就一直說服你信啦 例牌野黎

第一晚仲係正常 玩下d尋寶遊戲 好正

第二晚就黎料 叫晒d人去禮堂 有位外國黎既牧師表演驅魔
(諗返起 條友 同雷神有幾分相似)
跟住 叫左我果組 其中一條女出去接受驅魔
條女 d戲交得幾好 又大叫 又喊晒咁

第三日 又去禮堂 今次係睇電影 睇果套耶蘇被釘十字架果套 唔記得咩名 睇到咁上下 又問你信唔信

同d同學傾過 是但答完信 以後都唔好黎

答完信之後 佢仲叫我地下星期就去 我地心諗 不了
呢間野勁撚有錢 成棟野比佢買撚起左
係camp果陣比四個人扯上台決志 手臂都紅撚曬
呢間好多專業人士返 PUMP 好多資金
早年由北角碼頭搬過黎荃灣 之後愈做愈大 愈有錢買成座商場做自資物業 好似中環都有OFFICE分支

有冇新聞source
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞