IT界討論區:(29) 不喜歡的話 不做IT就可以了

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
個毒撚咪就係你囉
其實電話冇store sensitive info都唔怕嘅
例如credit card banking app etc
我黎講啦,成撚日無話題,講黎講去,講IT野,講Tech講打機
食黎食去大家樂,大快活,唔撚會食其他
data 雜工,由back end,web scraping , etl,clean data到砌model,整ui,乜都要搞。
西面又挎張左D
但你同D 女講tech第一時間條會當你發花顛
你自以為好撚勁個時比人當左on9都唔知
其實你係咪想講
Fg返咗工兩個星期發現公司成team 都毒撚
説好的有女
有冇諗過 佢係想食毒撚既毒絲
ml熱門係因為d方法越黎越好,係最近幾年先叫有d成績(主要係因為sgd)。ml個concept一早50,60年代就有啦。你不如話哩個
係唔係公廁名做sales係以可唔可以應用分辨,而唔係存唔存在咗好耐黎分辨。
當然無可否認係,d sales真係無料扮四條,用哩d concept撚狗咁撚班business佬
我覺得ML既問題正正就係大定拎緊啲5/60年代既concept出黎 當有新野去sell比人
新既野係個implementation 而唔係個concept 但係sell個時又講明 結果一般人就以為呀好勁呀就黎有啲可以自主思考既AI喇 而唔知道concept上只係非常advance既regression
IT狗不嬲係咁撚樣,性格柒閪閪咁.
班女當IT狗狗撚JA,你估當係寶?
利申蘋果打手
除咗某啲甜網有播放器嘅問題(播唔到或者要裝額外軟件
基本上都好難賴嘢
正常嗰啲嘢冇憑證 冇越獄嘅手機係唔可以裝
而且個家長模式可以無敵封鎖所有功能
IVE?
不喜歡的話 不做IT就可以了
咁多隻It狗
又到新嘅一日
吠兩聲黎聽吓
好彩我都有女朋友
偽毒 屌死你
我果度成team都結哂婚
得我一個單身
好毒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞