港產片之中 最觸動到自己既係邊一幕?

552 回覆
717 Like 22 Dislike
以前d港產片去到好盡
大家喺邊度可以睇返呢啲高質港產片
迴轉壽屍羅蘭姐死後回魂為屋企人煮一餐飯
喊到仆街
呢套係?
龍在江湖
我望完呢一眼就唔會再擰翻轉頭。

一本漫畫闖天涯
最後結局周星馳掉晒啲武俠小說落垃圾桶
同埋柏安妮最後個眼神
新警察故事
成個小隊九個人逐個逐個比反派殺死
間工廠爆炸成龍將佢地條屍放上手推車到逃走
星願
葉國歡飲鹹檸七落勁多鹽 最後畀米奇發現原來係佢嘅老友上咗身 然後爆喊 叫佢唔好用壞人哋個身體 用完好快啲走喇
魚佬嗰套
恐唔恐怖?會唔會有d嚇人既鏡頭嫁巴打?
利申:細膽唔睇鬼片
掃毒
其實我翻睇殺破狼其中有個同個女久別重逢冇耐個女一走就俾人拮死嗰幕都覺得好正
姐係搞左咁耐好似終於有啲轉機然後個天就要你死
你可以當笑片咁睇
分手日,張繼聰老婆cancer 之後錄左段野比個女...我第一次睇戲喊...亦係暫時最後一次
係既
同埋張繼聰係張長椅同万刀甲喊住講佢老婆既事
話就算知佢出過軌定點 全部都已經唔緊要
老婆冇事就乜都得
雖然佢喊到面容扭曲個樣有d可笑
但其實演得幾好
總括黎講 佢同唐寧呢pair
演技係係主角stephy同万刀甲之上
套戲叫非常突然

以為套戲就完

Happy ending 去bbq

點知最尾嗰場戲
阿爸淨係想返去以前唔知邊度 阿媽淨係諗住以後唔知邊度 淨返我一個 留0係依家

另外

https://www.youtube.com/watch?v=mpj4Z7aE01Q

成套春田花花幼稚園都好高汁 可惜 依家連DVD都搵唔返黎睇
烈火雄心1?
一本漫畫闖天涯
原來係正經片嚟

都市情緣
曾經有一份真誠的愛擺在我的面前,但是我沒有珍惜,
等到失去的時候才後悔莫及,
塵世間最痛苦的事莫過於此,
如果上天可以給我個機會再來一次的話,
我會對這個女孩說我愛她
如果非要在這份愛加上一個期限,我希望是 一萬年
好記得英雄本色2 哥哥就死打電話俾佢老婆個幕
其次就係古惑仔 烏鴉隊死左細細粒 陳浩南咩都做唔到個下
到近年少少 應該係疆屍,捉左個細路個刻

好震撼

同一個眼神 盡顯身價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞