2026世界盃主辦國即將公佈

66 回覆
3 Like 0 Dislike
無嘢格,中北美打外圍賽少三個位
又逼害摩洛哥
10年因為南非貪污搶左主辦權,依家又搞唔成
痴線,好彩2026一定擴軍
唔係既話哥斯達呀 洪都拉斯果幾隊唔知點算
應該會玩3,4點開波?
點睇呀
宜家最後一圈六隊咋喎
2026 48隊
依家中北美得3.5個位,2026應該有六定七個,如果2026唔係擴左軍,其他同洲國家無位踢真係發癲都似
94年個陣好多場都放係當地中午踢
講乜都假,2026年有48隊,一定唔再好睇,屌你老母恩芬天奴
睇下今次會唔會就歐洲時間,但西岸比賽嘅你預呢個時間差唔多
CONFIRMED:

Russia voted for the United (States) bid to host 2026 WC. They'd, for a long time, gone for the Morocco bid.

Apparently a last minute switch came "upon advice of senior political leadership".
Rob Harris @RobHarris

English FA on why they voted for NAmerica for 2026 World Cup:
"We believe the independent technical assessment made its advantages very clear. However, it is important to note that both bids were deemed to have met the hosting requirements"
Statement shows FA has eye on 2030 bid
d球員都冇精神踢啦夜晚晚3 4點起身踢
中東油王囉
但係搞一屆真係燒錢燒到仆街
唔單止錢 好多資源都要一早準備
卡塔爾國家隊呢幾年已經開始係咁搵外援做入籍兵
摩洛哥d天氣先最岩班歐洲佬踢波
而家咁即係幫晒班南美佬
2022玩32隊

2026 48隊鐵定?
48隊 分組賽搵鬼睇
澳洲都搞得嘅

起碼搞過奧運
收買人命
澳洲有bid過2022 不過唔成功
美國加拿大墨西哥
移民或去現場睇或裸辭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞