[迎接MCU Phase4] 殲滅者聯盟 The Annihilators 介紹

84 回覆
29 Like 6 Dislike
馬面雷神,能徒手跟拿着雷神之錘的雷神干架,而且還贏了,更流弊的是這貨也能拿起雷神之錘,於是雷神他爸奧丁就送了一個錘子給他,這錘子叫「暴風突擊者」。
馬面雷神擁有超強的力量、速度和耐力,對所有疾病、病毒、毒藥免疫。馬面雷神也可以使用暴風突擊者(Stormbreaker)飛行、操控天氣、吸收和釋放各種能量。

如果電影出依隻野都幾怪
以彩蛋模式暗示佢響Grandmaster做過鬥士就ok
如果電影殲滅者要組隊,Ikaris可以代替佢
KF已經搵人做緊前期準備,評估有冇可能
鬥劍擁有眾多的超級能力,是源於他獨特的外星身體構造。包括超級力量、耐力、承受力、恢復力、熱射線、冷凍呼吸,可以用近乎光速的速度飛行。他被認為是marvel宇宙當中最強壯的人之一,他的力量極限幾乎是無法衡量的,能承受和超新星爆炸等量的衝擊,熱射線的溫度超過行星的溫度。

轉載?
啲用字好唔香港
台灣
Marvel studio有兩手準備
版權收得返,就引入SS
收唔返就搵個實力相當嘅宇宙英雄頂佢個位
單係KF同Gunn提過嘅Nova Quasar Eternals
加埋原有/已知嘅CM AW Starlord
宇宙六人名單三年後可以assemble
睇到呢個post諗起deadpool2出果陣有位巴打又係好認真介紹d將會出場嘅角色

馬面雷神,能徒手跟拿着雷神之錘的雷神干架,而且還贏了,更流弊的是這貨也能拿起雷神之錘,於是雷神他爸奧丁就送了一個錘子給他,這錘子叫「暴風突擊者」。
馬面雷神擁有超強的力量、速度和耐力,對所有疾病、病毒、毒藥免疫。馬面雷神也可以使用暴風突擊者(Stormbreaker)飛行、操控天氣、吸收和釋放各種能量。

轉載?
啲用字好唔香港
台灣

原來係轉載
Ss個版權唔係喺 foxs到咩?
Marvel studio有兩手準備
版權收得返,就引入SS
收唔返就搵個實力相當嘅宇宙英雄頂佢個位
單係KF同Gunn提過嘅Nova Quasar Eternals
加埋原有/已知嘅CM AW Starlord
宇宙六人名單三年後可以assemble
收返版權就好

Ms自己拍 f4好過 fox

fox拍啲真係pk片

係deadpool同對上兩套狼人同對上三套x men先正常返啲

你對上左好多套喎
我寧願Fox繼續自己搞
nova我以為會拍個細路果個version
不過gog入面d nova件衫好柒
我都想做細路nova
但除非marvel想搞young avengers,如果唔係可能會同蜘蛛仔個角色重疊
其實點解到宜家都唔公佈拍咩只公佈上映日期明顯因為未肯定fox收購得唔得
所以有二個plan
當年10年己經公佈左14出gotg
但宜家都18年都未公佈20年打後上咩明顯因為咁
9up完未
GOTG3冇Adam Warlock呀
第一,我冇講過James Gunn話Gotg3會出
第二,James Gunn只係話佢冇講過,唔代表唔會
你話冇就真係9up喇
你都要將comicvine譯中文
佢直頭有中文轉重方便
同埋你用下腦啦,唔通早兩年就同你講實一定會出咩,只會話”好希望有機會介紹佢”之類
James Gunn講過好多野,你睇晒未?
https://www.bleedingcool.com/2018/05/11/james-gunn-talks-adam-warlock-cocoon-thor-the-dark-world/
你自己都話未firm咁你又講到Adam Warlock已知GOTG3會出咁肯定

轉載?
啲用字好唔香港
台灣

原來係轉載
你都要將comicvine譯中文
佢直頭有中文轉重方便

其實可以當資料整合黎睇
仲要拍多10年
想多D人識宇宙觀姐
我想介紹嘅都講完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞