Super Junior Super TV 2 越做越好爆笑相愛相殺討論區(21)

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
呢個應援good ar
好想睇佢地個反應
小旭係Supertv出鏡率都好高
點解super tv每一集都係啲唔認識既女團
最想睇神話上!當初係睇神話放送入韓圈,以前成日翻睇佢地做嘉賓個集,真係次次睇都會笑出聲
不過次次都分唔到藝聲、厲旭同銀赫
最估唔到係自己會突然鍾意左佢地! Timing 問題定我對30頭男人情有獨鍾
最好一代團上就最正
預告睇到Rv twice 所以佢地肯定會上囉
同埋下一集係第一季講定既
Aoa都唔算冇乜人氣既 話晒之前都幾紅既
始終佢地想邀請唔同idol吸納觀眾同新飯
http://www.bilibili.com/video/av25779451
第4集~
雖然都係唔識啲人 但都幾好笑啊
佢地完全似係粉絲上節目加fans meeting咁
李東海再唔係藝能baby
求相

想問下有冇人有呢張既原圖?
好得意
呢張好正啊
淨係睇文字版已經想像到個畫面同老師有幾咁崩潰
我覺得呢張大雲有d似winner個秦禹
多謝
Btw我禁錯制
今集最好笑嘅點係大小女王kiss果段
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞