Super Junior Super TV 2 越做越好爆笑相愛相殺討論區(21)

1001 回覆
21 Like 5 Dislike
狗中 我load左一陣
我想睇小不點同melo 2隻都唔理金鐘雲
然後大雲係咁摸狗中
狗中 我load左一陣

小不點:黑狗問號???
可惜小旭唔係到
@Super-junior韓流帝王
fuser:你創造了第一個成功的k-pop和拉丁音樂合作。這些世界是如何走到一起的?
特哥:在韓國,還沒有任何韓國流行音樂組合團體嘗試過這樣的拉丁特色,但Super Junior的目標是嘗試一個帶有拉丁色彩的特色。因為這是第一次實驗,我們和Leslie的同步非常好,最終的結果非常成功,我們將繼續嘗試,嘗試新的東西。

-那真的極好的!通過成功的合作和演出,這感覺就像2018是K-POP的一個特別的年份。你覺得今年是特殊的一年嗎?
 特哥:四年或五年前,我們在法國舉辦了一場演出,我們在洛杉磯也演出了一場。我們收到了很多關於K-POP真的會持續多久的問題,但是從那時起它真的長大了。所以,2018,我們不認為這只是Super Junior成長,總體而言,K-POP仍然在世界各地得到很多愛,而且它將繼續成長,並得到越來越多的愛。
始源:這是一個很好的答案。
赫宰:到目前為止,還不錯。

特哥真係好識講野
特哥係super tv又放屁
已經係第3個
我開始有啲覺得佢地係韓國拎唔拎到第一都好 係海外一定拎到好多返黎

果然sj冇一個正常

btw仲有十幾日就要推爆依個po
會唔會一應援就叫elf cut歌
你地有冇興趣入飯團投票群呀?即係特哥舊年幫茶蛋上台拎嗰個, 由Fans 100%投票 ,贏咗班痴線佬可以攞獎啦 ,宜家雖然第一 ,但班exo l不斷迫近 加上暑假嚟緊,好驚會超過我地 ,入咗群佢地會號碼我地投,完全唔洗$架,只要有時間就可以啦 只需審批證明係elf就可以入群啦
點樣入個gp架?
世界豆
你地有冇興趣入飯團投票群呀?即係特哥舊年幫茶蛋上台拎嗰個, 由Fans 100%投票 ,贏咗班痴線佬可以攞獎啦 ,宜家雖然第一 ,但班exo l不斷迫近 加上暑假嚟緊,好驚會超過我地 ,入咗群佢地會號碼我地投,完全唔洗$架,只要有時間就可以啦 只需審批證明係elf就可以入群啦
點樣入個gp架?

如果成功做到就好啦 一定好壯觀
好期待佢地見到應援既表情
呢個真係好勁 冇咩artist 做到
好啦 我決定今日唔叫佢地痴線佬啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞