香港外流球員討論區(3)

1001 回覆
35 Like 1 Dislike
好彩sandro無約
唔係5爺可能收佢500萬
就算得返一年合約,5爺都可能要收返一百幾十個

不過呢啲係正常商業球會嘅運作,不斷燒銀紙對香港波嚟講太唔健康,冇左個金主就即刻冇得玩
三隻癲狗
傑總就弱智,垃美拿真係小器到冇朋友,贊狗就乜都吊一餐

大佬啊,我想正常討論下啫,都咁難?
講真
呢鋪我撐垃美拿
保贊之前發癲個個話唔理佢就得結果佢就變本加厲
等到阿修乜乜乜追住佢嚟撚先識縮番下個龜頭入去
傑總發癲發咗咁耐個個都淨係識忍佢
依家有個人追番住佢嚟撚都唔撐
冇話唔撐,但兩條友係咁喺度洗板,啲人真係會覺得煩。我之前都唔會block 佢兩個,宜家block 晒。

贊狗就唔係人人都反佢,你睇下佢啲comment 啲正皮都好多下
同埋傑總係多數對住垃美拿發癲啫,傑總都係弱智架喇,明知搞垃美拿分人咁小哭就咪鬼撩佢啦

贊狗就係人都吊。未睇過精工好出奇?唔識精工啲人又出奇?未睇過就一定係捧傑?後生仔90後未睇過好正常,我相信有大部分人係因為15年世盃外先捧港足,當然亦有啲人係細細個就有睇開。如果冇後生仔睇港足入場撐港足,咁香港只係會得返班日日丁歷史嘅中、老年球迷。

俾你贊狗吊走晒啲街客、忽然球迷、一班最近呢兩年先捧港足嘅球迷又如何?南華會即刻上返嚟咩?

本身關心支持本地波嘅人已經唔算多,俾你吊走晒你想佢地再支持都難。亦唔怪得人地話連登港足post 其實都係圍爐。坦白講,我地成日笑fb group啲人點點點,其實我覺我地同佢地一啲分別都冇。
贊狗反假鬼,反鬼仔搶香港小將位置,其實好多人都支持
不過手法就煩膠咗啲
而垃美拿同傑總就純粹因為私怨 ,對 香港足球嘅裨益係0
我係傑志fans,都唔支持用太多假鬼
龍仔、阿凱呢啲華人小將要重用啦
笑死 咁撚認真
無端端係呢個post討論2個傑迷,1個元朗迷
sorry
佢反嗰個丹尼啊、艾力士啊都係為反而反。一個係仲未有本地華人超越到嘅左後衛/翼衛,一個係打本地聯賽打到中甲有人買佢嘅前鋒。

兩個都有香港護照都反

佢要係咁血統論,淨係支持全華班嘅,同何廢老有咩分別?

唔講我仲以為以前南華請返嚟嘅喪謝係人唔係假鬼添
Sor , 難得呢度可以理性討論,借左你個地方嚟俾我發洩
變咗避風港
歐冲 聲稱有歐洲球會offer

https://www.facebook.com/cablekos/videos/2173538462671364/

咩國家?第幾級?
有無人知?
點會知

紋身巴又唔會喺呢個po出現
瑞士
我估歐冲個撚樣9up
agree,吹水唔使本
除左佢9 up,咩報道都無
不過去到歐洲都無壞
唔洗ar住港超球員位
打得返起既港隊多個人用
繼續柒既大家又有得笑
歐冲 仲聲稱有中國球會offer
又係咩報道都無
瑞士杯賽有瑞士盃

希望到時mk國有份踢
石門係歐洲
佛山咪中國
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞