我和殭屍有個約會真係好好睇呀

66 回覆
28 Like 0 Dislike
好記得亞視未執果時高登有個post話如果重播僵屍一定晚晚追,好多正評

結果亞視可能睇左個post,on99咁真係重播,最後又係0點收視

而家又黎吹奏套野

冇話特別吹奏既,係最近上youtube睇返,覺得好睇同值得回味,好既野根本唔怕一講再講
想睇埋3
但YouTube唔齊

我宜家都睇緊3,成日唔齊真係好躁
第2集真係好正 有卡士蘭

呢張gif真係
想睇埋3
但YouTube唔齊

巴打YouTube睇?
杜文澤貞子個part真係好感人

https://youtu.be/oBQokQTsvLA
2:03
想睇埋3
但YouTube唔齊

巴打YouTube睇?

Yup

https://youtu.be/oBQokQTsvLA
2:03

原諒我當天不懂得珍惜 只知任性~

我諗到老左都仲會記得呢首歌
好記得亞視未執果時高登有個post話如果重播僵屍一定晚晚追,好多正評

結果亞視可能睇左個post,on99咁真係重播,最後又係0點收視

而家又黎吹奏套野

午夜重播0收視都好正常
歲月留聲個陣 三輯一次播晒 其實幾好

個人睇法:

成個故事計:1>2>3

1算係最完整

2 細個覺得造型靚覺得最好睇,但呢次重播認真睇,覺得2珍珍死左之後,劇情拖到HIHI,同埋炒面天佑死左之後,個個係況國華黎,根本就同馬小玲唔多經歷,要生要死似乎有少少講唔通...

3就因為前兩集太好,D IDEA係好,但拍唔出個味道,飛虎隊個度好睇,愛麗斯細個勁驚)

美術+人物造型 2>1=3

2既炒麵頭天佑最型,雷禪LOOK雖然有點兒抄動漫但好靚,陳啟泰都唔錯,另外霸氣卡士蘭搶分,0係況天佑英國死左之後,一野插把劍落地個SHOT超型,謝君豪同吳廷華紳士LOOK都算討好 ; 3馬小玲黑長直仲要齊蔭好好J 張文慈應該係全盛時期 索到啪啪聲 況天佑塊面畫到成隻恐龍咁 反而太小學雞 太柒
睇完第一集去睇第二集會撈亂睇到我好亂
睇完貞子嗰度就無乜點睇 又好想睇返添
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞