我和殭屍有個約會真係好好睇呀

66 回覆
28 Like 0 Dislike
彊屍分唔同代 眼唔同色 戰鬥力都唔同 好正

任達華個輯已經ok

鄭浩男 做人王聖母拖住黎做

結尾幾創新
打打下變左做戲 當大家諗諗下好似有的野忘記左 先再決戰打落去

呢個結局以前睇覺得好爛,不過宜家睇返,就覺得幾前衛,以前既香港劇集情節好似得呢套有涉及平行時空
冇記錯2嘅片頭,整到好有eva 嘅感覺,好正

真係好撚正

利申:個人鍾意1多啲
我番煲好多次,每次都會睇到喊,超級情深。 最好睇係第三輯馬小玲變咗僵屍。
最近上youtube睇返真係好正
由其season 2,睇貞子個part真係想喊

熱辣辣嘅菠蘿包,包住冷冰冰嘅牛油。

任達華個輯已經ok

結尾幾創新
打打下變左做戲 當大家諗諗下好似有的野忘記左 先再決戰打落去

呢個結局以前睇覺得好爛,不過宜家睇返,就覺得幾前衛,以前既香港劇集情節好似得呢套有涉及平行時空

其實呢個橋段 有動畫用過
套劇個版權係咪俾cctvb買起咗?
係咪紅眼最勁
定藍眼
如果整體排名,我會咁排:
2>1>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>3
因為我覺得1中段有少少悶,同有少少爛尾

1 你可以過幾年成熟D再翻睇
真係我最沉迷既電視劇
好有娛樂性
好多地方都有jojo嘅影子。
例如對白蓮花果幕,同埋況天佑嘅快狠準都同白金之星好似。

不過當時嚟講都係好有新鮮感,依家睇都係經典

第二輯先有既設定黎
第二輯最正

無記錯 分唔同代係第一輯就有, 眼唔同色 係第三輯先有

第二都有啦

1就有晒啦
磇美美劇
印象最深係3個結尾
如果有重怕 你話幾好

如果重拍好似season 3咁爛,我寧遠唔拍

呢樣真啊 1,2真心正

利申 3淨係睇小玲條腿
如果整體排名,我會咁排:
2>1>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>3
因為我覺得1中段有少少悶,同有少少爛尾

1 你可以過幾年成熟D再翻睇

無可否認 1既開頭真係好吸引人睇落去,呢點連 2都比唔上

任達華個輯已經ok

結尾幾創新

其實呢個橋段 有動畫用過

動畫用無咁勁
佢直情係亂入“現實“世界
原諒我當天不懂得珍惜
好記得亞視未執果時高登有個post話如果重播僵屍一定晚晚追,好多正評

結果亞視可能睇左個post,on99咁真係重播,最後又係0點收視

而家又黎吹奏套野
想睇埋3
但YouTube唔齊
好記得亞視未執果時高登有個post話如果重播僵屍一定晚晚追,好多正評

結果亞視可能睇左個post,on99咁真係重播,最後又係0點收視

而家又黎吹奏套野

咁我相信話睇個班
屋企唔會有個個記錄盒掛
原諒我當天不懂得珍惜 只知任性~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞