[Switch] POKEMON QUEST (2) 第一頁有食譜

997 回覆
19 Like 5 Dislike
其實點睇啲個體值勁唔勁? 冇野比較唔係太識睇

同埋啱啱5藍出左隻迷你龍 , 但係招技係加速 , 係咪要洗?
睇bingo 之後p石位就夠 個體值唔需要強求 反正後面你一個p石都加700幾血攻up
睇石位即係睇bingo加成 定係 睇邊方面既石多?

sorry 玩咗唔夠一日 , 好似弱智咁
係咪拎高lv喂佢食好過帶佢打關
睇左佢3條bingo係乜先 例如大岩蛇3行bingo係+岩技傷 減cd 咪靚寵
p石就prefer 多雙石位 至少要放到3心石up先值得練
第一日玩銀煲都冇 就是但養住條大岩蛇推關啦
試下用2粒多多,好好多
袋獸用咩公式
一開始推關除左大岩蛇仲有咩推關一流
另外而家岩岩開到銅煲,係唔係都係用返鐵煲好D,D果實CHUR得好快
想問下團團石係咪一粒只會將25%效果分享比隊友, 兩粒就50%?
12 關有冇攻略 想快啲刷彩色屎
用堅緊兩隻富迪+ 椰蛋樹,三支遠程炮刷緊 12-4 ,好穩又快
可唔可以 post 咩技同咩石?
all in 精神強念同橙石,最近唔出橙石,好想每隻都插 3 粒橙石開 4 炮

crazy幾日就玩到禁
巴打有冇課?係咪要係禁用卷回氣
成30分鐘先回一好慢
打錯,用石煲最廢公式引卡斯
用卡斯就洗到暗影球,但可能洗到0%都係出光牆
2條大岩+小拳石 銀煲再換高LV落石大岩
咁著數好難唔課
10-5用咩打好
我而家隻大岩蛇16LV,單技落石,BINGO係岩攻同2個加移動速度
值唔值得繼續上
卡咗大半日
用兩條大岩蛇加胡迪過咗
一條大岩蛇係全心加防
繼續上 你反正拎到銀煲煮到條50 60LV你就會換

另外想求救 12-2打後點過
三大黃兩大黑,我用石煲煲出黎,得一lv
落石其實係咪就係岩封
唔係,不過岩封都勁
台仔話伊貝進化係睇你放佢去邊格,藍水綠雷紅火
兩條大岩你都砌唔出bingo? 用金煲訓練啦
加防可以用3個團團石就得 有能力就洗左富迪招技 無就多多換連連石 落石都係換返粒連連
打完超夢夢了
打咗2次先得, 第一次衰走位, 比佢卡角落頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞