[Switch] POKEMON QUEST (2) 第一頁有食譜

997 回覆
19 Like 5 Dislike
有FD話 手機一出一定課3600yen
4個煲, 每日190券
0課得1個煲, 每日50券

課左就大把野煲, 唔課就慢到嘔
單機game 唔駛咁在意同人比進度啦,自己玩得開心咪得

小鳥巴打 Pokemon 迷?黎緊咁多 game 出有無諗過買 switch?
PKM: 只玩過 藍黃+火紅, 金銀水晶, 紅綠寶石,
switch? 不了
打機打開模擬器
0課 + 接近0買主機 (除左玩壞部notebook之外 )
Guide:
Visual Guide on End-Game Pokemon & Move Choices
- these are just some of what we have ran with. Not everything may be shown.

https://www.reddit.com/r/PokemonQuest/comments/8pehz6/visual_guide_on_endgame_pokemon_move_choices/

張圖好詳細
咩pkm好用, 咩技勁
hot pokemon used by reddit player
嘩媽啊
打到10-4先出吸血p石
D石咁難出
打到後面都係第一次拎repeat石
團buff?石仲未出過
有手機板未呀
100買囉 反正裝飾買曬
cd石3粒,展展石5粒,其他得1粒
我最用唔著就係展展石
好心老任整連動
電話同switch玩同一個save
冇帶switch就o係電話玩
咁就正
好似無得直接課金買券?只可以買bundle?
買卷送石
唔係買石送卷咩
咪一撚樣
出神係咪一貝+4彩虹就得
打到12-3未出到貝
大黃出冰
好唔合邏輯既設定
用咩煲有無影響?

綠色肥仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞