Figma 014 2016年FIGMA,不了!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我想問d 雙氧水係邊到買到

去藥房買,幾蚊至十幾蚊左右
貼多次張舊圖

好好人
要排隊,不了
乖乖等慢版算
快半年爽
邊夠人排,仲有仆街精英得果少少貨扮大水
要排隊,不了
乖乖等慢版算

慢版算啦

Phat! 可動系列Parfom Fate/stay night [Unlimited Blade Works] Saber 明天1月19日開訂 5940円(含稅) 7月發售 ​​​​

MaxFactory 重力眩暈2 Kitten 2.0 figma 明天1月19日開訂 7560円(含稅) 8月發售
Crow也將figma化 ​​​​

Phat! 可動系列Parfom Fate/stay night [Unlimited Blade Works] Saber 明天1月19日開訂 5940円(含稅) 7月發售 ​​​​

訂唔訂好

訂唔訂好

已在旺角睇下有無fgo學妹土人

咁快

咁快

旺米青未到 五月320
另外五月有黑蝕龍姬699

咁快

旺米青未到 五月320
另外五月有黑蝕龍姬699

黑蝕龍 開始守唔住啦 500 must have
600抵玩

訂唔訂好

風王結界 買黎比saber 2.0用

訂唔訂好

唔似saber 不了

唔似saber 不了

吶喊面幾似呀
Yasuo到左
Yasuo到左

等睇開箱 龍卷風!
Yasuo到左

等睇開箱 龍卷風!

要等聽朝放工先可以開箱

MaxFactory 重力眩暈2 Kitten 2.0 figma 明天1月19日開訂 7560円(含稅) 8月發售

呢隻打破左figma慣例...

出完唔夠兩年就出2.0版,1.0仲要係限定版

即係紅saber 2.0 可能都通販

呢隻打破左figma慣例...

出完唔夠兩年就出2.0版,1.0仲要係限定版

即係紅saber 2.0 可能都通販

係就好
Yasuo到左

等睇開箱 龍卷風!

要等聽朝放工先可以開箱

咁耐
開完再一齊打返場lol
全能既福周大帝識唔識ROUTER野
全能既福周大帝識唔識ROUTER野

識小小小小小小咁多啦 照講啦可能有人幫到你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞