Figma 014 2016年FIGMA,不了!

1001 回覆
4 Like 1 Dislike

「又幫你取左個心抱,好快有孫抱」

唔好比佢知咪得

如果娶到真人就好

我驚我返咗工 屋企人賣我收貨 我係amiami訂

送去公司

唔好比佢知咪得

如果娶到真人就好

我驚我返咗工 屋企人賣我收貨 我係amiami訂

送去公司

Me恥力有限

5000yen新品

5000yen新品

目測應該係jungle買?

5000yen新品

聰明

5000yen新品

聰明

分身成日飛日本好羨慕

聰明

分身成日飛日本好羨慕

Richrich豬 第一日就買到野

聰明

分身成日飛日本好羨慕

Richrich豬 第一日就買到野

大破

飲勝

食咩呀柒頭

食咩呀柒頭

進化左 幾靚

飲勝

酒杯都係rement系列?想買一對

飲勝

酒杯都係rement系列?想買一對

yes
出貨表已更新 請有關部門儘快貼出黎謝謝
●1月25日(三)出貨
Max Factory「figma Archer/吉爾伽美什」JAN:4545784064443
Max Factory「figma 榛名」JAN:4545784064467
Max Factory「figma 與太郎」JAN:4545784064474
●1月26日(四)出貨
Max Factory「figFIX 高坂穗乃果 啦啦隊ver.」JAN:4545784064498
●2月1日(三)出貨
Max Factory「figma 莉法」JAN:4545784064511
Max Factory「figma 柯南」JAN:4545784064528
●1月25日(三)出貨
Max Factory「figma Archer/吉爾伽美什」JAN:4545784064443
Max Factory「figma 榛名」JAN:4545784064467
Max Factory「figma 與太郎」JAN:4545784064474
●1月26日(四)出貨
Max Factory「figFIX 高坂穗乃果 啦啦隊ver.」JAN:4545784064498
●2月1日(三)出貨
Max Factory「figma 莉法」JAN:4545784064511
Max Factory「figma 柯南」JAN:4545784064528

Auo 莉法
冇訂金閃是 要衝現貨
冇訂金閃是 要衝現貨

外界推測會有大貨 係唔係就無人知了
●1月25日(三)出貨
●1月26日(四)出貨
●2月1日(三)出貨

Auo 莉法

隻莉法硬係覺得桐人女扮男裝咁
figma 榛名係kancolle 就好

Agree 盤娘d 女無得輸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞