[Netflix劇集] Sense8 Series Finale 完結篇 劇情討論區

167 回覆
19 Like 1 Dislike
上個season好似拍左成半年
好多重要在大街拍

不過其實劇情真係麻麻, 講個d咩bpo咩cluster個堆野幾悶同亂

剩係個個角色各自條線拍得幾靚
呢套真心覺得係一套真正國際性電視劇,搵幾個國家既演員,慢慢睇落去真係建立有種家人既感覺

可惜係對bpo既描述同出場太少
原本有5季 好想知埋佢之後啲劇情
我覺得見好就收, 原班人馬開個新故仔好過
Kala條淫娃玩3p破處真係屈機
根本又鍾意rajan d錢又想wolfgang訓, lito都無佢咁

lito後段好似無左影咁
Lito大結局冇戲份
正面都冇乜
咪係 應該同Nomi一齊搞婚禮,咁仲可以帶返同性情侶同跨性別情侶既主題
我覺得劇組已經盡做 嘗試令個故仔唔好爛得太犀利
雖然最後個雜交pan落個假鳩完太刻意

Kala就正啦 食哂Wolfgang同Rajen
見到Bug最後有歸宿 好鄧佢開心
本身好期待睇Lito有咩劇份 點知得咁少
大結局好明顯拍得冇前兩季咁好睇
如果唔係因為無budget 繼續拍落去會好好多
但拍依一齣野真係要好多心機 劇組真係好有心拍
我覺得都完得算係咁,起碼 Angelica依個主線完得叫好
仲有時間講番Wolfgang既background
仲未睇
有冇人知片尾首歌咩名
得2個半鐘搞到好趕收工feel
不過起碼唔係爛尾嘅...
但無播what’s going on做ending有少少失望
同埋睇黎度哂全部人嘅期應該好難,今集好多位都無齊人shot要避樣就位
rather be?
係呀係呀 唔該你 聽下首歌懷念下
第一次睇sense8 就已經係最後一集
不過真係好撚正 啲editing同啲靚景
let me on
好盞鬼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞