[Netflix劇集] Sense8 Series Finale 完結篇 劇情討論區

167 回覆
19 Like 1 Dislike
兩個半鐘絕對唔短啦
佢最尾結婚扑野唔好搞咁長
已經可以有多好多時間交代劇情
印度妹好撚亂
以為kala中槍會死 喊埋一份

得兩個半鍾迫住斬晒D劇情 搞到頭半集D搞笑位仲好睇過主線

RPG+BBQ大結局
夾硬編到個劇本係成隊cew 去paris 同Venice party
finale 無大合唱 真係遺憾
其實拍得幾差吓,好多位都好cringe,係叫做俾fans一個終結,完得安落
尾段啲謝幕花絮,will喊左出黎

好可惜丫,好想再睇多幾季

Wolfgang 係床叫印度妹過黎果幕好鬼盞鬼
似係叫rajan過去多啲
得兩個幾鐘完全唔夠交代 但拍到咁已經叫有個交代

呢套劇真心令我對同性戀改觀,以前雖然口裡話唔介意,但心裡面點都有啲嘢,但而家由心底裡都尊重佢地相信愛冇分性別,tb除外
完左喇😭
最後一集純粹滿足fans 擺哂佢地想睇嘅野出黎跟住bbq have sex 所為fans 如果最後播番whats up 就滿足了
最後一集純粹滿足fans 擺哂佢地想睇嘅野出黎跟住bbq have sex 作為fans 如果最後播番whats up 就滿足了
唔撚係掛後生咁靚
岩岩睇哂
好空虛
個kala又wolfgang又rajan

成集似旅遊節目, 成班周圍飲飲食食, 拍得好靚不過真係好燒錢

臨尾巴黎鐵塔結婚放煙花究竟要幾錢?
響人地國家亂槍掃射又RPG 屠城咁款 仲可以開Party放煙花
睇完 好唔捨得 由2015追到2018
最後Wolfgang一槍打爆晒啲敵人擺明急急腳想收尾
前兩季去晒8個國家應該仲貴,今集可能已經平左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞