點睇marvel十七套都無Golden Raspberry而dc用兩套就搞掂?

99 回覆
60 Like 7 Dislike
Golden Raspberry winner Batman v Superman: Dawn of Justice

150唔識英文 所以唔明咩黎 唔方便作答
最差男配角獎
最差電影劇本獎
最差搭檔
最差前傳、重拍、惡搞及續集電影

DC:4 Marvel:0
DC wins
結論,marvel垃圾,DC世界第一
150入黎發表意見未
DC
以後dc戲有票房/口碑/評分唔緊要
Marvel fans:你地有Golden Raspberry 好畢
Why you say that name?
Martha
Martha定Golden Raspberry ?
BVS 真係爛到笑出黎,
成套戲賣點就係GAL, 冇GAL 連一點可觀性都冇
Batman Vs Superman 翻睇幾次都未完全睇明晒,可觀性好高喎

Avengers 睇多兩次都會開始眼瞓
你唔明乜野, 不如巴打開個PO 同大家研究下, 可能解決到你問題
唔該晒

1) 個奸角 Lex 係咩來頭?

2) 點解Lex 咁憎Superman?

3) 點解Lex 咁勁查到晒 Superman, Batman, Wonder Women, 水佬,Flash, 同黑人機械人?

4) Lex 同個女參議員係咩關係?佢地好似曖曖曖咁既?

5) 點解Batman有件suit會被joker畫花左?
係叫你自己開個PO傾, 唔該我做乜

BTW, 你唔明既野, 全部都冇係套戲到有交代, 你睇一千次一萬次, 都唔會睇到答案,
通常人地唔明既野, 都係套戲表達既意思唔明, 但你就問啲冇交代既野,

其實我都唔明, 點解超人頭髮唔會吹亂, 點解蝙蝠俠唔會打打下交急屎,
我都睇多幾次搵答案先

150仲唔敢入黎
火影壽司連bvs都岩
可以同隻耶撚一齊打飛機
嘩原來睇唔明就叫可觀性高
死啦,教父同the dark knight 我睇得明即係都可觀唔高
負皮攻擊
你條私怨西,人地正經討論電影,你就淨係識玩小圈子杯葛
你無睇戲就番你龜縮番去你個窿到吠啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞