旺角近mtr 小食店 60蚊一份臭豆腐

861 回覆
537 Like 84 Dislike
平心而論 今次你開po既原意係好既 不過你的確係傻豬左
做左傻豬其實唔緊要 係人都會傻豬過 最重要唔好再做傻豬就好
至於你嗰啲乜鬼港女語錄 每個人都有自己既價值觀 我會尊重你 不過一定有人價值觀同你唔同 之後屌9你睇po 俾佢屌啦 唔好放上心就得 都係嗰句cda 上連登 勿認真 唔好太在意別人意見 棧你自己放唔開 因為一定唔岩聽 唔好再同其他人噪 出去睇下其他po仲好

btw 見你咁傻豬 男朋友既事我諗你處理手法都應該同呢個po差唔多 講多句 放低啦 佢真係愛你既就點都會和好 祝你幸福啦cda

1舊真係俾唔落手
點樣先會柒到人地講完收一舊你真係俾一舊?
睇嚟千元牛雜真係指日可待
用個碎字先充分表達到
死厹
現實笠晒水畀錢?
喂喂喂你係咪有D野搞錯左呀護主犬
唔係個個都似你兩個咁撚智障有伏都照狗沖架
樓主小學畢業未?
咁都肯比錢
係咪下下都鬧人你先開心?

一 我有新聞唔會中伏
二 我識問價
三 唔啱價咪走囉 你估佢會因為幾塊豆腐call馬打你咩 打你個成本仲貴過水你個60蚊啦傻閪
朗豪對面?
is
死厹
強調性別所以食咁多負評
我估主要係咁 連登對女性極反感
行過小小油麻地站岀口果間魚蛋幾好食 (唔記得乜岀口)
royal級臭豆腐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞