旺角近mtr 小食店 60蚊一份臭豆腐

861 回覆
537 Like 84 Dislike
加多40$有兩條腸食
我地肯同你講道理算係咁啦臭閪 啲小學雞屌你駛撚理你做得岩唔岩? 你都係駁唔到先喊姐臭閪
因為你係咁強調自己係女人 所以大家咪針番你性别 然後人地話你有西博可憐,係因為你自己話人地恰女仔 原來恰女仔同恰男仔有分別?女仔俾人恰慘啲?同埋想講其實冇人恰你,人地講事實
同埋想問你係男定女會影響件事既對錯? 有必要係咁強調?你自己咩居心你自己最清楚啦
樓主係典型臭閪
易喊
有身體接觸/推開=打佢
樓主依d正宗抵打的
佢之前個post講:「仔的肌肉多過女
力量大過女
係胖黎保護女仔
唔無蝦女仔

我比一般女仔再細力
體育包尾
佢就體育好勁呀
有肌肉大力
一隻手就拉全我全個人
我唔行都拉到我行」

男人有肌肉係為左保護女人
咁你有西係咪為左比人鬧臭西先☺️☺️☺️
係女上連登就會俾人鬧臭閪㗎啦 你第一日上咩
RIP
經一事長一智 旺角好多騙財小食檔
散場先黎開佢波 牙路回哂塘
有班連登仔冇人性仇女係事實,但今次你不斷強調自己係女人就係你on9囉 上面已經有好多人解釋左俾你聽點解,不過你鍾意扮睇唔到咁都冇辦法
同埋講完你係女人然後就會對你好啲善良啲既台叫狗公姣西交配台,知冇?
咁你都梗得落 點解你唔即場屙兩條出來自給自足 仲抵得諗 $100都慳番
唔係蒲開講故台咩 開啲post九成感情台嘅?
舔埋西都得呀
睇回覆已經聞到樓主自以為好醒其實係臭西果陣港女味
笑撚死 傻女 真絲

臭閪 on9咋
閱讀理解(100分)
樓主講咗幾多次唔會再回
樓主食唔起150蚊臭豆腐
結論就係樓主1Q 149蚊
柒到咁都仲搏嘴 抵屌啦臭西
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞