用whatsapp玩狼

103 回覆
0 Like 19 Dislike
點解唔tg 玩狼人bot

我地玩家做mc

同tele 狼既分別:tel狼啲職次次都唔同,無定職...
whatsapp 狼八個人起,有定咗嘅職,狼有狼gp傾殺咩人...好人要討論去推死乜野人...

成件事有流程有計數...

whatsapp 狼八人場起手職業
狼狼狼 預守女 村村

狼會扮好人職去說服人,
好人會表明自己身份

全部都講計數 邏輯

呢個玩法狼好難贏

好難贏 係邊個陣營?
淨係識玩卡果隻
淨係識玩卡果隻

試下WhatsApp嗎
點解唔tg 玩狼人bot

我地玩家做mc

whatsapp 狼八個人起,有定咗嘅職,狼有狼gp傾殺咩人...好人要討論去推死乜野人...

狼狼狼 預守女 村村

狼會扮好人職去說服人,
好人會表明自己身份

全部都講計數 邏輯

呢個玩法狼好難贏

狼係定左?
咁搵到一隻狼之後每round有同一條友咪知佢都係狼
好似好覆雜 但想玩

我地玩家做mc

狼狼狼 預守女 村村

狼會扮好人職去說服人,
好人會表明自己身份

全部都講計數 邏輯

呢個玩法狼好難贏

狼係定左?
咁搵到一隻狼之後每round有同一條友咪知佢都係狼

玩家做mc 假設九人場
會random 女預守村村愛 狼狼狼

所以唔會出現你依個情況

其實同真人狼 一樣 只係轉咗WhatsApp玩
好似好覆雜 但想玩

玩過真人狼 會易上手 有興趣人grp 再慢慢教你

睇得出你醒目既 應該好快學識
用telegram 玩仲好啦

咪解釋咗 tel啲職 每次唔同

點樣推理出嚟 難聽啲講 tel根本係亂玩

當識下朋友 就ok 真係玩狼 點會玩tel

樓主應該係想表達tel 無固定職,可能今rd 有4狼下rd 得獨狼好難估,但wtsapp 固定3狼咁

Btw 個mc 應該會好唔得閒

樓主應該係想表達tel 無固定職,可能今rd 有4狼下rd 得獨狼好難估,但wtsapp 固定3狼咁

Btw 個mc 應該會好唔得閒

係呀

呢個玩法狼好難贏

好難贏 係邊個陣營?

狼人陣營好難贏

點會 因為有愛 所以就算好人都未必 好人陣
早晨

狼人陣營好難贏

點會 因為有愛 所以就算好人都未必 好人陣

你統計下狼同埋好人嘅贏輸比率就知

其實都盡量平衡 狼係難玩啲

但你做狼 呃到人 咪成功感大啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞