《人中之龍》編劇:我覺得桐生一馬應該還是個處男

113 回覆
242 Like 1 Dislike
負責撰寫《人中之龍》(龍が如く)系列劇本的遊戲製作人「橫山昌義」近日接受媒體訪問,他在訪談中提出了一個蠻有意思的個人觀點:主角「桐生一馬」應該還是個處男。雖然這只是個人意見,並非任何形式的官方人設。不過如果覺得有趣的話,也很歡迎大家跟同是《人中之龍》系列玩家的朋友們討論。

橫山昌義表示桐生一馬應該還是處男,因為與錦山彰之間的三角關係,在27歲前他並沒有對由美出手。

然後,桐生因謀殺罪名被判入獄10年,儘管他出獄後也有過喜歡的女人,但從來沒有真正對她們做什麼。隨著由美在桐生懷中去世,時光流逝,到了《人中之龍5》,真由美曾對桐生說:「我們已經在一起6個月了,但沒做任何事。」意味桐生依然保持處男之身,因為他始終都對由美懷抱著一份真摯的純愛。

他雖然也上酒店跟酒店妹玩鬧,但因為心裡始終有由美,所以沒真正破處,貫徹這份純潔的愛情,桐生一馬成為了50歲的童貞大魔法師。
仲有人妻遙
唔怪得咁多影咸相 咸濕聊天 昆蟲女王
差婆
狹山薰呢?
桐生其實好慘 除咗玩四驅車同開雞竇既時間之外都係同人打打殺殺
唔怪得咁好打
一定係用左魔法
肯定係啦
阿遙都係處女生子
四驅契弟都唔係處啦,桐生
他最愛锦山彰
人中1-2騙劇係馳星周
3-6先係哩條柒頭
所以冇差婆好正常
人中2狹山點會無!?
平時上酒店都破左處啦屌
四驅契孫都食緊學生妹啦
講撚左好多次馳星周只係有份監修
上酒店只係眼前一黑,咩都無做過
唔係架,有咩可能次次開房除衫訓教就算
一齊係床上談心
日本隊長
傻啦人中0個陣玩電話都食左湊莉久啦
個陣桐生先得18定20歲
不過我好想知真島同朴美麗點識
好撚慘牧村實又跟第個走,去到人中5離左1婚仲要死埋老婆
沒真正破處
個心唔係到無破到
屌咁講法阿嬌都可以係處女啦
你個龍門好再闊啲
好似有話過朴美麗同真島係大阪識 但勁唔合理 明明朴美麗做偶像點會同黑道一齊 仲要真島係痴線既
比你係akb 或者乃木坂d女都唔會同黑道一齊啦
其實咁唔出奇既,畢竟朴美麗失意
黐線係真島個外表姐,內在好溫柔
但人中5冇點著墨佢地兩個,而家睇番有啲美中不足
屌人中5一路都好好地,本身好期待點將佢地條線拍番埋一齊。最後同我講個boss係相澤條卡啦蘇。。。屌出聲
當差婆死架屌你老母?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞