有咩藍芽耳機正,推介下

85 回覆
0 Like 0 Dislike

Backbeat go3
B&o H5

可惜不是true wireless, 若要有條野係度的話,好多選擇可以選了。
https://unwire.hk/2016/11/30/dearear-endear/mobile-music/headphones/

呢隻點睇?
話就話紐西蘭品牌但搵唔到外國網有介紹
唔知會唔會係大陸野係紐西蘭註冊就當外國野

好似就係佢同bragi the headphone之爭,若在平民價領域來講。

反而想知headphones邊度有現貨聽

呢對垃圾黎,又難戴又閪聲

講條link 定the headphone?
我用緊呢隻,貪佢夠平,𣎴過不失

http://www.price.com.hk/product.php?p=188055
留名
睇中咗隻Onkyo E700BT同Bose SoundSport
大家覺得邊隻好啲
Marley liberate xl
有無人用過?

Backbeat go3

前果排買左
用左兩個星期左右
感覺都唔錯
不過2日要差一次電有d唔慣
(以前用開有線連電話既耳機)
Jaybird Bluebud X

巴打
用左兩年都未壞 想換都冇得換
小米運動籃牙耳機
咁多位巴打有冇唔係入耳式嘅耳機推介,因為我見大部份嘅南亞耳機都係入耳式
咁多位巴打有冇唔係入耳式嘅耳機推介,因為我見大部份嘅南亞耳機都係入耳式

https://www.google.com.hk/amp/s/9to5mac.com/2015/06/16/review-marley-liberate-xlbt-headphones/amp/?client=ms-android-samsung
Amazon jaybird x3 130usd抵唔抵玩
The headphone 同 the dash有乜分別

無話抵唔抵,鍾意咪得囉

利申:訂咗快d到啦

105USD入手

巴打係邊到訂

無話抵唔抵,鍾意咪得囉

利申:訂咗快d到啦

我都訂左,今日發貨,1月4先到
想問各位巴打 nuforce be sport3 聲算唔算ok?
我要求有earpods咁就ok
或者同價位有冇其他推介
想問各位巴打 nuforce be sport3 聲算唔算ok?
我要求有earpods咁就ok
或者同價位有冇其他推介

同問
我對backbeat go2 粒電開始老化,想買新
用緊b&o h5 $1800

完美
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞