有咩藍芽耳機正,推介下

85 回覆
0 Like 0 Dislike
Iphone7,聽歌同運動用
AfterShokz
Soundsport利申無用過
想等jaybird X3..又唔知幾耐先有,心大心細中
Jabra Rox Wireless
利申:用咗兩年 (建議用黑色)
想等jaybird X3..又唔知幾耐先有,心大心細中

我都等緊,美國嗰邊出咗,香港而家都仲未有
Powerbeats 3

Beats d聲唔會好垃圾咩

Topic 係藍芽耳機....首先音質都唔好要求咁高啦,X3網上普遍都話好聲過Powerbeat3 ,但又未好到要即刻射出黎個隻。再講你用既係iPhone , 粒W1俾到你既慳電同連接性我又覺得powerbeats係值得買過X3。

利申: 訂左powerbeats3今日到,今晚再話俾你聽d聲點。
jarbird x2 無撚敵
想買jaybird freedom 但網上評價好多都麻麻
再等下x3算

Topic 係藍芽耳機....首先音質都唔好要求咁高啦,X3網上普遍都話好聲過Powerbeat3 ,但又未好到要即刻射出黎個隻。再講你用既係iPhone , 粒W1俾到你既慳電同連接性我又覺得powerbeats係值得買過X3。

利申: 訂左powerbeats3今日到,今晚再話俾你聽d聲點。

見佢話用到12個鐘同差電快都心郁想買
B&O H5

用緊黑色,女友用緊粉紅。
宜家ios10.1藍芽聽到whatsapp audio未

用緊
琴日買左個650蚊的 都幾好用 叫BE Sport3
等緊beatsx岀 到底肯岀未

用緊

覺得點?
Jaybird Bluebud X
B&O H5

用緊黑色,女友用緊粉紅。

B&o反而有fd用緊,話電話擺落褲袋有時會斷聲
jaybird x3 同 freedom 邊隻好啲

用緊

覺得點?

好啦,岩岩到手,用左幾個鐘就簡評下。

1) 連接性: 好好,幾個apple devices 真係可以seamlessly 不停轉換
2) 電量: 尚可,用個幾鐘無左10%
3) 通話: 好好,我戴住口罩係車來車往既十字路口講電話都非常清晰,我要強調真係好清
4) 舒適度: 麻麻,可能因為新機,耳勾舊膠有d硬。有d難戴,但比想像中輕身同細
5) 隔音: 麻麻,可能因為我之前用開Shure 有關
6) 音量: 麻麻,Shure 我平時開一半音量,呢個要開8成,可能因為Shure隔音實在太出色
7) 音色: 尚可接受, 典型Beats音色啦,人聲靠後,bass 都有d力既,係實在既。但實在還實在,做運動我會略嫌bass力水依然唔夠,所以我都略為失望。總括黎講,佢唔係差,但你都唔好期望太高。

小弟初心者一名,只有一部謹有既Shure 215做比較,我知有線唔可以同無線比,但有錯勿插

總括黎講,你買呢部機既理由只有粒W1帶俾你既電量同連接性,通話方便都幾驚喜既 , 至於其他就唔好期望咁高啦。

用緊

覺得點?

好啦,岩岩到手,用左幾個鐘就簡評下。

1) 連接性: 好好,幾個apple devices 真係可以seamlessly 不停轉換
2) 電量: 尚可,用個幾鐘無左10%
3) 通話: 好好,我戴住口罩係車來車往既十字路口講電話都非常清晰,我要強調真係好清
4) 舒適度: 麻麻,可能因為新機,耳勾舊膠有d硬。有d難戴,但比想像中輕身同細
5) 隔音: 麻麻,可能因為我之前用開Shure 有關
6) 音量: 麻麻,Shure 我平時開一半音量,呢個要開8成,可能因為Shure隔音實在太出色
7) 音色: 尚可接受, 典型Beats音色啦,人聲靠後,bass 都有d力既,係實在既。但實在還實在,做運動我會略嫌bass力水依然唔夠,所以我都略為失望。總括黎講,佢唔係差,但你都唔好期望太高。

小弟初心者一名,只有一部謹有既Shure 215做比較,我知有線唔可以同無線比,但有錯勿插

總括黎講,你買呢部機既理由只有粒W1帶俾你既電量同連接性,通話方便都幾驚喜既 , 至於其他就唔好期望咁高啦。

可能未煲夠,煲多一兩日可能會好d
藍芽來講正就B&O H5
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞