[慎入]收到封email,裡面send咗條好不安嘅片嚟

343 回覆
462 Like 41 Dislike
呢個channel都好恐怖
條條片都係啲不安creepy野
係啊屌
我睇左其中兩條
感覺好似會受詛咒咁
即刻跳走咗
屌你老味,條片叫eating 一啖野都冇食過,
不如叫drinking算啦
連登真係好多呢啲人,人地po上嚟討論下又話人呃view,覺得人呃view咪唔好㩒落去囉,同埋我覺得如果有心呃view求其拍條打機片仲好啦

如果條片真係樓主拍,咁我又覺得佢幾有心拍,如果唔係樓主拍,成件事係真嘅,我又覺得可以討論下,唔洗下下諗到想借連登上位掛
中大email
鬼唔知你會拎一大堆線索出黎之後再扮懷疑樓主咩
唔係點夠真?
呢D跟本係開分身既standard steps啦
點可能一個正常人無啦啦會立即諗到要倒轉黎播 又乜野angel number
當人白痴
令我諗返起舊登一個類似既post
又係原樓主話搵到條不明youtube片唔明點解,條片冇目的咁影住啲建築物,後尾又係成班巴打解謎,記得嗰陣追到好刺激
不過之後好似原樓主俾巴打踢爆佢就係拍嗰條片既人,之後就冇再追到,唔知最後結果係點
我都有睇過 但個次無咁恐怖
荃灣殺妓女嗰個大廈嘛
嗰個都恐怖架 好似有巴打親身去查,好擔心嗰巴打會遇害
倒轉左黎播既audio一聽就聽得出
有睇過類似既片就一定留意到
[純思路引伸]
個channel簡介係打開蚊賬的歌詞
會唔會有掀幕的意思
創頻日期係4月5
會唔會想講64係4月5開始掀幕?
Morning bells are ringing
會唔會想講我地要覺醒?
屌真係好冇癮
本身見個post幾得意有興趣
咪一齊解謎
本身有留意開呢啲神秘野既都知啲片來來去去都係倒轉下啲聲帶架啦
我又冇啲過份解讀 又冇個人意見
係要諗到我同樓豬夾埋一齊呃人
我呃人既死全家呀屌你老母
而家乜撚癮都冇哂喇

樓豬你最好上一上水自己澄清下
我係到澄清下,我同劉建明巴打完全唔識

一直都有追po,上面我都澄清過,你地話我呃view又乜乜柒柒宣傳64又點點點,我都算啦潛下水費時好似自己推po咁,我自己都一頭霧水,我po條片上嚟都係諗住覺得幾神秘先分享下,唔鍾意咪唔好kick落去囉,洗唔洗下下屌咗先 ?

唔通係連登開po真係要開J圖po,屌大陸人,叫春鳩噏先開得po咩?
今晚實訓唔著
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞