[慎入]收到封email,裡面send咗條好不安嘅片嚟

343 回覆
462 Like 41 Dislike
樓主搞事都好 都高汁過child登啲偷拍post幾班
為屌而屌
咩黎
條友坐係度飲湯囉
講真呢幾條片都幾唔令人不安下
好似夾硬要扮d hidden message 暗網片咁
仲要加果d鬼片專用音樂
可能係好似“鐵屋”咁既concept? 身邊既人都沉睡緊,而佢決定叫醒大家
我反而想知邊個係bother JOHN?
blank room soup

一個男人好傷心咁用亞洲風格湯羹同大湯匙飲不明物體,片段中有兩個身穿Ray Ray 角色服裝嘅人出鏡。

離奇點在於創作Ray Ray角色嘅藝術家Raymomd Persi表示唯一一次遺失Ray Ray服裝後數星期,段blank room soup 就up 左上網。
另外,Raymond Persi 表示片中嘅Ray Ray 動作舉止同佢作品構想非常相似,冇番一段時間training 根本做唔到咁嘅效果
Bother 會唔會係同志咁解?
咁JOHN又係邊個
打開蚊帳啲friend
好不安

btw,下世小心d

跟本MR. SUN就係"劉健明高級督察"
條友用分AC"乾乾好"再自己"破解"/"整合"去呃views
咁快比佢搵到咁多線索 都當人白痴
成班友比佢當on9仔玩完都唔知
仲倍佢一齊"破解"
巴打拍啲片幾得意
未啊,讀梗小學
屌 淨係聽過五四運動
根據其他巴打嘅發現 Channel想講64野 但講咗個頭又唔講落去 唔明做乜鳩
又咁講,條片啲hidden message都好唔hidden,reverse audio呢啲基本野有睇開都好易get到

問題係三條片夾埋都無乜內容,見有留言提到channel設立日期,但我想講89年單野同4月5號都無關係。4月5號果次係另一單,如果個製片者設立channel個含意係想帶出4月5號果次單野成件事個訊息都幾雜亂無章下
唔好咁啦
懶撚係眾人皆醉我獨醒咁款
So far你覺得咁多位巴打解讀左啲乜
令你覺得已經解釋哂啲片既意義
再者
我上面都有懷疑樓豬係咪假膠
係樓豬唔上水
最後
我又好想知究竟呢啲咁既channel呃view黎做乜鳩
定係你覺得呢個channel會變成主流youtuber賺大錢
https://www.youtube.com/watch?v=Xss7CFVi7Ig&feature=share
樓主條片係用依段聲架喎
片名叫revenge 唔知有冇關係
Agger
今次真係要召喚Professor Powpow
但係姑勿論條友係咪食梗佢親人既肉,我覺得第二集食食下無啦啦跑去打佢個下都幾恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞