召喚痴線西(13)

1001 回覆
89 Like 6 Dislike
Katy Cheung又係好高質
啱啱睇完佢試ysl條片真係好佩服佢試到爛嘴都繼續試 仲要係自購 起碼好過其他begger一句多謝就算
仲要生完仔啲皮膚都仲係咁好咁靚
乜原來又係佢 之前冇起底
成日撩交嗌喎佢
Hi 叫人唔好間接宣傳係我呢
漠視佢地係我一個諗法嚟

你嘅諗法係積極做法啦
我嘅就消極方法
大家目的都係唔想有beggar行為

如果有多啲你呢種積極又有使命感嘅人
我諗啲Beggar行為唔會咁猖獗喇
唔知你係咪真係sharlenewong
但係你如果係嘅話 你咁清高點解都要做begger呀
成個ig都係唔cap咁多啦
可能你會同我講有收禮物都唔一定係begger
但係我自己就覺得收完影張相就算無講到啲pr gift有咩好有咩唔好
錢又收咗禮物又袋埋就係begger囉
咁我改Tina Wong 你係唔係以為我係Tina
ig位 Sharlene Wong 到你俾人追擊喇
死廢J 應該有朋友cap俾佢睇
你放心

佢哩個好似係新ac嚟
唔知佢有冇改名 啱先起一起底
哩個acc啲cm全部都係哩幾日
第一個係痴線西嘅留言就係關於tina

上面po黃宇詩同何超蓮張相嗰個都係佢
佢醒目女嚟嘅 點會用真名
我仲有講歐鎧淳 你有無睇埋
好明顯就唔會用真名
除非借刀
本來唔知個女仔係咩人,而家講一講可能又多咗人留意
有無人upload琴日spoon追住個米妮黎攬 我upload 唔到上黎囉 我見到個米妮同個員工好慘 比人逼住去做
其實係佢地工作 一日唔知有幾多人都係咁樣攬佢地架啦
岩岩先睇咗個story
因為啲公仔佢地好鐘意玩嘢 成日扮逃走 我覺得唔似係唔想同佢影
覺得就係醒目女先可能用真名
佢又無tina咁紅 但係見到tina俾人反極都無事仲愈返愈紅 咁咪用真名喺痴線西講下膠嘢等人留意佢
你睇佢無啦啦話佢都係用夜間模式都知啦

Sorry 可能我陰謀論咗
可能撩效嗌係佢愛好
姑勿論係咪真名
事實上至少你都留意咗
ig位Sharlene Wong會多謝宣傳添
所以對付KOL就係唔講佢 自然接埋
十幾頁都係個幾個人響到嘈黎嘈去
又係到互鬧八婆 鬧人雙重標準
上個post又係最尾十幾頁同某位絲互鬧互嘈
係咪學幼稚園小朋友鬧交玩針對?
好啦 比你cap曬圖 笑完佢雙重標準
咁又點?呢到有獎頒架?
可唔可以集中火力討論返正題?

上個post 講起suenn & heymann 間ig shop食水深
淘寶貨扮韓貨呢啲其實好值得整合+宣揚
講講下又無左件事 變左內訌嘈足十幾頁
睇完都唔知自己睇左乜

同意上面絲打話
浪費時間攞共識諗版規
不如整合班乞衣乞食r野嘅證據出黎整ig仲好啦
好似舊登痴線西咁又有懶人包又有ig
好過係到講咩Bethni 住邊 間屋租定買/
Jade 39周仲未生得/ Sue個女個樣/
Chin chin 係唔係處呢啲超低營養價值嘅野

加上乞野同私人野本身好難分開黎講
落仔萍係因為佢落仔+賣無良化妝品
+google圖片扮品牌logo設計等等
搞到誠信破產 無人再敢搵佢先推到佢收山
講得一個乞衣嘅事跡都預左有人講埋私生活
但講得人私生活都要係有根有據(eg 論壇落仔cap圖)
唔係無中生有 講完就潛個啲

Tina去LA乞Elaine食住又乞包包chur人幫自己影相/
Alice ha樣樣野識少少扮代表/ Melo柒事 等等 都好值得我地繼續追擊+整合+大大力宣揚
而唔係響到嘈到離曬題囉

利申 舊登痴線西post 1睇到宜家
希望痴線西可以繼續高質追擊 追到班乞衣收山
成日鬧交做乜
唔中意咪飛黎睇 係有人會中意起人家底乜乜乜個d
咁jade sue beth個d有時會唔小心po 左岀黎 有人在意咪繼續討論
我自己真係冇咩興趣知 但我唔會叫人地唔好討論 中意講咩咪講咩
不嬲都係會講下佢地d私人野 而呢d私人野好多時又係佢地自己po既
太長廢事quote

講版規個個是咪小學雞黎
suenn同heyman幾時confirm係賣淘寶嘢 可能係我睇漏咗 淘寶有同款唔代表佢賣嘅就係淘寶入貨喎
其實咁講嘅tina wong單嘢都無乜好狙擊 係佢同elaine朋友之間嘅事 又唔係呃觀眾
有冇人犧牲少少時間開ig+整合
我都想開 不過表達能力一般 驚post到1999
但可以幫手整合
咁都唔係賣淘寶貨
咁當初使鬼追擊肥瓜
我覺得佢地似係一開始真係韓國入貨
做起左個個都覺得佢地真係韓國入貨 跟住再淘寶入
我覺得講八掛野都ok嘅,但係有啲冇乜討論空間嘅,例如人哋屋企有錢開,你問間屋租定買基本上係冇分別,但係有啲kol可能口不對心,充有錢,咁你攞佢出嚟恥笑呢啲就有得討論囉,有啲人又話咩唔講得屋企,男朋友,咁人地本人都public得呢啲相同資料,做咩無啦啦做道德撚
本身我打段野太長 唔繼續quote落去

當年kayan c間kalixstyle 都係話自己賣韓貨架
佢都話係親自韓國入貨架
後來愈黎愈多淘寶同款 食水勁深
仲要有疑似kayan c嘅淘寶入貨記錄添
ig 有齊證據 賣淘寶衫扮韓衫 + 賣大陸假眼鏡
佢到依家呢刻都無承認過架

依家suenn heyman開始多人識就利用知名度
唔好好地拍多啲片 走去開ig shop賣韓衫
宜家仲咁多「淘寶同款」衫
遲早又變到kayan c咁

嘩好娘呀救命
條belt配埋條大媽波點裙加水桶腰,浸蝗味出哂黎
對鞋先核突
Jade lam 係咪要生了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞