召喚痴線西(13)

1001 回覆
89 Like 6 Dislike
好耐無聽過佢個名 佢都算元祖級
佢係超級清泉 以前好中意睇佢

不過頭先手㾗想知佢做咩 去search佢linkedin

我估下面呢個應該係佢

因為見佢之前有tag過啲同學都係讀monash u

同佢個畢業年份又差唔多

只係最估唔到佢竟然會係Pandora做store manager

(佢ig都有成日放好多pandora既飾物)

唔知點解有少少黯然

嘩真係乜柒都有嘢講
講句True都有嘢好講
真係笑咗

你整咗三條金剛棒出嚟
下次del咗前面嗰啲會好啲
有冇金剛棒咁詼
其實偽abc咪偽abc 點解係都要搞到自己咁樣衰先安樂 本身咁嘅樣唔好咩
Tlt收山?
以前好中意睇佢 好有氣質個樣都幾sweet
唔知你係咪真係sharlenewong
但係你如果係嘅話 你咁清高點解都要做begger呀

成個ig都係唔cap咁多啦
可能你會同我講有收禮物都唔一定係begger
但係我自己就覺得收完影張相就算無講到啲pr gift有咩好有咩唔好
錢又收咗禮物又袋埋就係begger囉
Sorry 金剛棒咗
但係我del quote sharlenewong就無notification
咁都起到底咁勁
佢username同ig一樣呀
應該唔會有人真名上連登掛

唔知㗎 佢話係咪信下囉
應該冇咁on9 ge
係唔係都好啦
都係得閒無嘢做睇下sharlenewong ig
發現佢都係瘋狂除pr gift
收*
佢仲讀緊大學個陣都會睇下佢d片 依家越整越 仲要有廣告先出片 不了!
聽d絲打講對仲上個條上海片 無乜剪又求其係廁所拍就算

有見過佢真人 人高又橫 佢咁著好似巨人硬夾著件小朋友衫咁真係 希望睇佢既小朋友唔好學佢咁
咁我改Tina Wong 你係唔係以為我係Tina

ig位 Sharlene Wong 到你俾人追擊喇
死廢J 應該有朋友cap俾佢睇
你放心
唔知㗎 你話係咪信下你係
咁....多謝你信任
On撚9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞