多次夜訪香閨 馬明暗撻黃心穎一年

106 回覆
11 Like 26 Dislike
btw黃心穎正過胡定欣同唐詩詠啦

唐詩穎點睇都正過黃心穎啦

agger

咁真心,賓穎靚過咩定欣同唐詩穎

agger

賓穎body就正,講樣唐詩詠靚好多喎

Btw 第一次見馬明post咁多負評
所以拍拖時多是留在兩人家中,談談心玩玩狗

agger

我主觀既,覺得唐詩穎個樣唔討好,賓穎起碼成日笑笑口咁先啦

胡定欣仲搞笑,真心唔覺佢靚,西口西面,似足d嫁唔去既西女人

三個女人入面最唔討好係胡定欣,硬係覺得佢好八婆港女

三個女人入面最唔討好係胡定欣,硬係覺得佢好八婆港女

諗起張 你冇撚野呀.jpg
我係馬明我寧願揀曾華倩

唔計年齡其實完勝
賓穎有波你係馬明都唔想大波過自己條女啦
冇梳頭
馬明幾正 多女先正常
我成日覺得馬明真人一定係有d缺陷先會一直無女
例如體臭口臭 應該唔多唔少有陣毒撚味嚇走哂d女

佢出左名係媽寶
fb啲女個個都話依種男人啃唔落
要佢家姐好過

agger

唐詩詠個樣有d福薄
對眼永遠有啲愁,身材又瘦到好似會俾風吹走咁
掌控欲極強又S既男人應該特別鍾意依款
想生個混血兒?
又新一代姣精
好多港女唔鍾意馬明咩都媽咪為先
唔想服侍佢老母
其實有冇諗過呢個要求係以前
係做女人既最低要求
d女人要錢仲唔心息
調轉諗你如果搞好成個屋企關係
根本冇壞處
個個比錢你使啦
人地都可以唔揀你架臭西
fb咁多留言話呢d唔要得 on99
但馬明呢類人,做老公應該會好好,好聽話
好多港女唔鍾意馬明咩都媽咪為先
唔想服侍佢老母
其實有冇諗過呢個要求係以前
係做女人既最低要求

d女人要錢仲唔心息
調轉諗你如果搞好成個屋企關係
根本冇壞處
個個比錢你使啦
人地都可以唔揀你架臭西
fb咁多留言話呢d唔要得 on99

咁你咪返古代娶老婆
第日俾個女讀女誡囉
馬明真係好撚正呀!!! 好想廝開佢條褲,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢碌臭鳩度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢條鳩既白色珍珠同鳩屎全部奶乾淨!!! 連佢既袋底泥都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對肥仔波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條撚入個口到!!!狂扭佢兩粒睪丸!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野咬落佢粒睪丸度!!! 之後狂摔自己個閪窿!!!!再放落佢個口迫佢啜我d 閪邊漬!!! 騎緊佢個時,用三條手指插入佢個屎眼度係咁了!!! 最後逼佢插到個閪最盡射精!!一定要搞大我個肚!!!

賓妹真人nice 見到面會打招呼

唯一唔好就成日同班fd打牌打到好夜

申利:以前住佢樓上
馬明邊撚忽係荀盤
樣膠就當「呆」
毒撚就當「怕羞」
前題係佢靚仔咩
皮膚又差 樣又黑
筍你老母盤
btw黃心穎正過胡定欣同唐詩詠啦

After
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞