多次夜訪香閨 馬明暗撻黃心穎一年

106 回覆
11 Like 26 Dislike
賓穎好撚姣西feel
穎穎
溝都溝佢家姐啦 正咁撚多
溝都溝佢家姐啦 正咁撚多

家姐正呀 扯煙果個樣
我成日覺得馬明真人一定係有d缺陷先會一直無女
例如體臭口臭 應該唔多唔少有陣毒撚味嚇走哂d女

家姐好似岩馬明多D
心穎好似未wet夠咁款 分分鐘比帽馬明戴

我都中意家姐多啲

有次無意中睇到佢家姐喺J2某個節目到出現, 塊面膠到, 完全郁唔到, 應該係啱啱打完針冇耐

佢家姐點會起j2出現?
佢都幾雜食
食完老女人同港女
依家轉食賓賓

我都中意家姐多啲

有次無意中睇到佢家姐喺J2某個節目到出現, 塊面膠到, 完全郁唔到, 應該係啱啱打完針冇耐

佢家姐點會起j2出現?

認錯人 佢家姐一直都喺now喎

馬明bb
男女我都鍾意
馬明下月就四十有三,年紀唔輕加上阿媽已經多次催婚,所以早前在胞姊的介紹下,到尖東做義工順道識女仔!期間馬明除剩背心晒肌,將多個紙皮箱逐一搬上車,風度盡顯。另外又跟一名長髮女義工傾談,不時講笑以免有冷場,對天生天然呆的馬明,已經躍進一大步!

邊有明星頹到要做對工識女
馬明真係好撚正呀!!! 好想廝開佢條褲,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢碌臭鳩度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢條鳩既白色珍珠同鳩屎全部奶乾淨!!! 連佢既袋底泥都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對肥仔波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條撚入個口到!!!狂扭佢兩粒睪丸!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野咬落佢粒睪丸度!!! 之後狂摔自己個閪窿!!!!再放落佢個口迫佢啜我d 閪邊漬!!! 騎緊佢個時,用三條手指插入佢個屎眼度係咁了!!! 最後逼佢插到個閪最盡射精!!一定要搞大我個肚!!!
賓穎對吸手波不知幾正
一定正過巢皮倩同西面欣
對吸手波係幾正嘅
佢都幾雜食
食完老女人同港女
依家轉食賓賓

因為人地男人唔打扮而分手
港女到

你睇吓同胡定欣最熟嗰班胡說八道會嘅女人有邊個唔係港女八婆格
港女到

連登咁多出軌/叫雞post
我真係笑而不語
睇佢訪問都知道唔識冧女 又話要結婚一定同阿媽住果d 應該都嚇走唔少女
馬明真係好撚正呀!!! 好想廝開佢條褲,一手扯撚爛佢條底褲 !!! 一口吸落去佢碌臭鳩度係咁吸啜!!! 條利伸到最盡把佢條鳩既白色珍珠同鳩屎全部奶乾淨!!! 連佢既袋底泥都要奶埋!!! 兩隻手大大吸手狂搾佢對肥仔波,食指同中指用70%力夾佢奶頭!!! 再轉身放條撚入個口到!!!狂扭佢兩粒睪丸!!望住佢流眼淚個樣時, 再轉身用100%力度一野咬落佢粒睪丸度!!! 之後狂摔自己個閪窿!!!!再放落佢個口迫佢啜我d 閪邊漬!!! 騎緊佢個時,用三條手指插入佢個屎眼度係咁了!!! 最後逼佢插到個閪最盡射精!!一定要搞大我個肚!!!

港女到

你睇吓同胡定欣最熟嗰班胡說八道會嘅女人有邊個唔係港女八婆格

屌呀竟然鐘意阿薛?!

未見過既

未見過既

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞