[又過氣]New Balance 吹水post (7)

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
我感覺上係
但美製款多同靚 經典又多
唔知我同你理解日版有冇唔同

日版其實就係非美英版 日版只係統稱 大陸印尼越南製一律叫日版
只有j crew 被冠上過叫日版 因為有限定過日本賣
但實際係 j crew 販售版本 同樣made in us
https://www.jcrew.com/hk/p/F8366
我買navy係 j crew買 香港times有間 j crew 唔知有冇現貨 最後1400 j crew賣係街同nb專門會見到 當年只有日本同j crew先有賣(我重要著住去 不過一落機日本打風 大雨 對navy係我nb鞋中生命最短 灰撚晒) 最小遲咗年幾先賣街
佢有新合作款 鞋盒設計不變
有對998 crater lake色大眾味 但隻death valley應實物正
但1400SB都係日版鞋黎,不過佢唔係同jcrew做collab Jcrew既998愈出愈無咁吸引
1400 我一律當佢美製
日版我意指非美英
j crew 佢間公司大 老實講 唔nb仲有nike
不過佢d野炒唔起 冇乜睇頭定點 都好既 靚既唔洗搶
想要43
邊到買到997/998/999灰,係咪都要去外國網訂?
有興趣
我有LL 43
997其實好似無再reissue自從兩三年前,998斷斷續續都有既,不過香港無乜人翻。999就MIU都有,都係近年既reissue
J crew色太怪
https://www.roadrunnersports.com/

有無人知呢個網啲鞋堅定流?
細聲啲...
似堅
有乜秘密 去得都唔多靚 加上阿伯鞋
如果著下其他牌子 好快退燒 我就係好例子 特別nike 佢隔離就係強大nike outlet 佢價錢可以做到倒價
Want
真心?
唔想賣俾你,企撚開
想問下1500大概邊到入手較易 同埋而家個價大概去到幾多 感謝
又發功 今次到v3
v3都炒得起就真係堅
V3應該難搵過v2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞