點解其他女仔唔駛付出就可以有好男朋友

498 回覆
978 Like 87 Dislike
所以話個處幾緊要
調番轉,我對我之前個男朋友又係好好,佢係完全對我冇咩付出係維繫感情,所以我飛左佢。
明呀
人本性係貪心
你比晒所有野佢都會覺得唔夠
所以比太多係無用
定律: 欲擒故縱
你對人太好人地一定唔珍惜
唔好對佢太好 男人係唔識珍惜
要得閒發下脾氣食住佢 有時又要嗲佢 一啖糖一啖屎咁 但前題係佢要愛你先
男人唔壞on9女人唔愛
如果你唔係on9 就早日分手

我又想睇
所以真係唔好信男人
結咗婚先好俾人
啲男人鳩痕最鍾意講到會娶會負責任
屌你老母啦
lm
曾經係噉
咪又被帽 絕情到死

我曾經都問 點解人哋唔使付出都可以有好好嘅女朋友?唔會公主病,唔會鬧人,唔亂發脾氣,唔雙重標準,識對男仔好,更唔會派帽?
我又冇做錯咩 又唔係對佢唔好,結果我就係被人飛,最後派帽對象:又醜又矮又黑又窮又冇學歷嘅垃圾

不過回顧一下
好耐之後明白 自己咁認真 同時人哋可能一心想分手
好心一句
感情靠唔住 唔好再為一個人付出太多
同埋回顧自己有冇邊度唔好,唔好搵藉口畀自己推卸責任,我相信自己總有一啲缺點可以改正

重新上路啦
對太好又冇曬征服感 又會開始嫌你煩
樓主男朋友未玩夠
你個名
真係不了
可能你男朋友就係覺得你煩 做多左
我每天給你一塊糖,今天沒給。你失望、生氣、憤怒、暴跳如雷,責怪我為什麼不給你糖

可是我想你是忘記了,糖是我的,為什麼只能給你?

——原來一個人習慣了你的好,反而讓你不再重要

我每天都打你一巴掌,今天沒打。你疑惑、費解、高興、感激涕零,感謝我總算不打你了

可是我想你是忘記了,任何人,都沒有傷害你的權利

——然事實證明,習慣傷害你的人反而被你所看重

不要因寵溺而放縱,因傷害看重
因為好人唔會遇到好人
https://t.me/BrownBearFish

我都想知點解 D男人可以gum
聽到感覺你好煩
好男人求好女朋友
唔關男女事
永遠都係付出多啲嗰個受傷多
建議絲打唔好咁投入
巴打都係
呢個時候回答嘅答案只有一句~!
因為你仲未遇到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞