點解其他女仔唔駛付出就可以有好男朋友

498 回覆
978 Like 87 Dislike
覺得絲打對佢太好有時 感情所以失平衡
你話好多男仔都評價咗你個樣嘅level
你已經知自己個定位
其實都唔洗再放相俾人去評吓理啦
前後做法矛盾喎絲打 定咗位未
我女朋友好似你咁你話幾好
佢有仔/狗公曾經搵過佢 都想約佢出街
但我極力反對同表明反感 而條仔都知我嬲
三番四次搵我條女
而我條女 都因為同佢交情深+「尊重」所以冇明顯拒絕佢來往
下次又唔知幾時條仆街狗公搵佢架啦
師兄準備戴帽未
講左,只係唔想糾纏
我想呻
唔想再有人係咁criticised 我的說話
而加幾好
有人幫我講完
我可以呻
唔駛再係咁答同一題問題
人就係犯賤架啦
奉勸絲打你幾句
如果個男人對你唔好 例如用武力拉扯你
你選擇唔分手
以後有咩後果結果你要諗清楚
而且要自己承受翻
如果分手
將來幸福定痛苦都一樣 你都要承受
做決定最緊要對得起自己
唔好後悔自己嘅選擇
拍拖唔好all in
對人太好就會當係必然
咁你就無價值
要對自己好啲
狗公們,準備好就狗衝啦
即使一個男人幾好都好...
當街大聲鬧 又暴力對待 係一種好低劣行為
因為你男朋友唔夠愛你
人地付出左個西又周圍同人講咩
我明拍拖付出唔係為左求回報 但對方連全心全意愛自己都做唔到就覺得好唔值得
點都係覺得樓主有少少精神問題 啲言談當中有啲騎呢

我覺得樓主無精神問題
係佢男友唔愛佢
佢傷心難過
我都唔知,或者係啦
可能自己對男朋友太痴身喇
係咪就算一個男既真係愛自己女朋友,
但太痴身,都會覺得煩?
其實你有冇諗過自己有啲咩問題

係咪你為佢改變咗好多 你都想佢好似你咁為對方改變自己 但係佢又唔想
樓主係咪D會就曬男朋友既女朋友
事事都諗方法去迎合佢?
其實男仔會鍾意有返自己性格嘅女朋友
佢會想你做返自己 舒服咁相處 而唔係下下就曬佢
愛情係雙方一齊付出先會走得長久

不過好多男仔係睇樣先 性格好更加好
D女仔個樣過到佢D壞脾氣 有D男仔真係會頂到
其實好多時候都係付出問題,你當人寶 人地當係草

當長期你付出8成宜人地只付出2成,根本無可能保持到個關係……

利申 A0毒撚
但好似即使我努力表達自己,佢地都唔想聽唔想了解
你又知人地唔洗付出
佢唔理你因為你已經唔係當初既自己
不如同下你識佢之前既自己係點仲好
係就快 快D定我罪好過 我想死 好辛苦有時咁樣
姐得閒自一自爆「條仔又揾我嚟」之類
對女朋友未必全世界最好 自問好愛女朋友
冇做過令佢誤會既事 做佢想我做而合理既事
我努力同盡力做好都係得唔到佢既全心全意無私奉獻既愛
佢成日話人人愛都唔同 唔可以用份量嚟形容
可唔可以唔好成日抽走D愛去「朋友」度?
唔係唔俾你有朋友/私人空間
我都需要,但我都亳不猶豫咁將我一切時間精力花係你身上,
換嚟係冷冷既愛, 唔係冇愛(你對我冇愛 我起碼心死)
個感覺係捉唔到既愛
次次都摸唔透佢

純粹發泄 冇心騎劫SOR樓主
嘻嘻,中央暖爐,你放柴佢發熱其他人取暖,你女朋友真好
因為男仔唔識珍惜
你對佢地越好 佢地越唔會珍惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞