男朋友係街發脾氣,扯到你好痛

235 回覆
8 Like 72 Dislike
千祈唔好同你男友去台灣
有 原諒咗佢
但最後發現結果都係咁 次次都話改
但次次都一樣係咁
認真同佢講,唔改就分手
「你唔走,我都唔會扯你」said by my bf
佢無諗過自己有咩問題
過幾日大家平心靜氣再講啦
仲係唔改 ,我勸你就算唔分手都唔理佢一段時間
我係男人,知道男人都係唔嚇唔得
認真 分手啦
以前都試過俾人推落牆 勁大力箍手
仲狡辯話嬲到極點人人都會咁
同佢講驚家暴 佢話翻你諗太多之類
之後慢慢試過細力打面
後期一巴車落黎

呢啲人控制唔到自己情緒 真係家暴先兆
On撚鳩 本身已經怕痛
佢又鬧你, 又扯你,又打你,又當住你面前ff其他女仔,甚至溝埋女,你都唔同佢分手。
咁你唔好再上呢度,po啲膠嘢俾人可憐你
你揀得既,你實覺得好,咁我哋都唔駛浪費咁
多口水勸你啦。
唔好,你咁愛佢,最好愛佢一世,唔好等佢有機會出嚟再害人啦
你又扯埋一份囉

同佢一齊扯
之前有fd個男朋友又係咁
鬧交個時係咁車佢好多巴
之後say sorry又傻更更咁原諒佢
最後條仔俾咗帽佢帶
撐你條仔!港女多數橫蠻,唔可以咩都就晒佢
咁我都會反省下
但佢10問9唔認
我都會唔開心都有脾氣
Ig串句
其實幾黑色幽默
其實係gag黎
無tag名
我真係估唔到佢咁大脾氣
你串人就唔啱啦,先撩者賤,女人大哂咩

On9 精人岀口笨人岀口
明顯樓豬男友就係eq極低自我中心四肢發達
試下係喺街畀個中坑呀叔串就隻揪人?直接報警呀
女人打男人都唔會啱啦,男人大哂咩?
絲打 我勸你要慎重考慮繼唔繼續同呢個男仔拍拖
睇你嘅故事 我好似見到以前嘅自己
我嘅初戀都係一個情緒唔穩定嘅大男人type
同我有少少爭執就會扯我手頭髪又會推我鬧我
好多次佢發脾氣會留低我自己一個係街
好多fd叫我分手 但我覺得可能溝通不足先咁
事實唔係 就算男女其中一方點錯都好 都唔應該郁手 佢根本唔尊重你 唔會理你感受 係佢本身性格問題 佢會用千千萬萬個理由合理化佢嘅行為
呢段感情我喊過好多次 麻木曬終於肯同佢講分手
分手過後 生活比以前開心咗好多倍啊 愛自己先最重要啊絲打 希望幫到你啦
後遺症係對自己有興趣嘅男仔追會驚 因為有陰影
好怕會好似初戀咁對我
我同你case好似
佢一嬲係真係可以失控
可以係條街到大大聲咁用粗口罵我
即使好少事 例如講錯一句野激嬲佢
我一直忍左幾年 期間我要分手 又係比佢係樓下拉扯住吾比返屋企 我驚到打比佢媽求救佢先放我
之後我又衰心軟同佢一齊返 大大話話拖左五年 佢成日話會改既 其實根本冇可能會改到架
我同樓主你呢d性格既女仔只會一直比佢食住
我經歷完冇左好多年青春 吾想你成為下一個自己呀 會後悔莫及架
其實我都依家都好吾捨得架 不過有咩辦法 共勉之
最後拖拉左幾耐?
我又係咁。。。每次發生問題 佢都會合理化所有錯
btw依家發展左新戀情未
你覺得無問題就唔洗擺上黎講啦
拖咗一年呀 未有戀情 最近有男仔追 但一直心裏有掙扎 好怕呢個男仔唔適合 但佢對我好好 我自己又好驚
有feel去馬啦!!我依然相信吾係個個男人都係咁!吾好錯失左先後悔呀
btw 絲打你幾歲?
我冇諗過陰影咁大 二十頭啊 你呢走出陰影未?
未呀 我由二十頭到就二十中至尾喇
食緊飯玩咩ig
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞