男朋友係街發脾氣,扯到你好痛

235 回覆
8 Like 72 Dislike
睇哂空姐案啲新聞未?
又係check check下電話痴撚咗線「錯手」殺咗條女
咁都唔分自己執生
跟住你串我吖嘛
下?
點解咁講
我都唔識你
點串你
你都係落咗佢面姐 super啦
講咁撚多做咩姐?分手啦
On9
初戀都係咁
分手,俾佢知道你唔會再容忍、唔係好蝦
明白你地感受
我嗰時跪低求佢分手喺地鐵站嘈左勁耐最後佢屋企人打俾佢叫佢返屋企佢先放棄

利申中學初戀
分手啦
你係人,唔係俾佢發洩嘅沙包
女人好撚古惑㗎
你話唔想口爆,佢都尊重你冇格硬嚟啦。
但你就發脾氣唔出聲,果陣你嘅面色語氣就唔斟酌了,你唔理人在先又怪對方唔理你。
好人好者無啦啦check電話冇嘢咪由佢睇囉,會唔會係你掛住㩒電話唔理佢,想激鳩返佢轉頭咋。
有嘢唔啱有磨擦嘅,咪大家一齊傾囉,但你就發脾氣走咗去,
著緊你先留住你啫,無情力係大力啲㗎啦。
捉實又話扯得痛,唔捉又話由得你走。
女人要好好珍惜有人扯住你唔俾你走,因為佢唔會離你而去。
當個男人唔拉住你嘅時候,係佢已經維繫都廢鳩事。
太大男人啦 宜家就話捉到你隻手紅哂姐 第日打你都似
巴打我撐你,根本兩個人都有錯。
個男仔可能唔開心唔想講嘢
女方又覺得唔出聲男方都要理佢
大家都唔溝通咪搞成咁
樓主
你啲排版
真係
嚇撚死我
痴撚線,依家唔係對錯問題,係生命安全
就好似有份地盤工咁人工高福利,當比埋冷氣同高人工,剩係要你睇場,但地盤都有機會有危險,唔係個個人接受到

接受唔到咪quit,好過拖住雙方
如果係扯到咁 咁佢自己都知你會痛
仲要等到你叫出嚟先停手 咁佢都冇顧住你
佢遲啲出手打你都唔定
男人打女人其實真係唔要得
男人d力有時唔識收
真係可以一巴打死女人
所以揀個大隻男朋友都要睇佢情緒穩唔穩定
如果當街當巷打女人就要諗下要唔要得過

不過樓主都唔岩
兩個人之間既問題私下解決咪算
Ig/Facebook 暗串其實真係好傷感情
俾人睇到對件事又有咩幫助?
想人知佢對你唔好?
就算唔係咁諗 俾d8婆睇到你地鬧交
成為人地既閒話都唔好啦
希望樓主再拍拖就介咗依個缺點啦!
叫你分手又唔敢 繼續返去俾佢打啦垃圾
報警拉佢,錄口供驗傷
試過 原諒左 然後會再有好多次 愈黎愈嚴重
放手啦趁早
分手啦 等咩

打女朋友嘅男仔可以好得去邊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞