[PC]上古卷軸系列集中討論區 25 老頭使用滾動

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

有啲精靈係幾靚嘅 不過係似人形但精靈耳個種
有啲歐美精靈玩到尖眼尖鼻尖嘴 不了
morph 技係咪冇 Limit?
唔揀錯就得?

我之前見人地點技有個好似 skyrim 咁嘅星圖
係咪要裝 addon 先有?

你地有冇裝啲咩 add-on?

尋晚唔覺意玩到四點
估唔到原來買咗 dlc 一出世就喺 vivec
一嚟見到男神 vivec bb

痴線 Balmora 條線又長又正
可以瘋狂偷嘢賣好爽(雖然成日比人拉)
次次偷到咁上下就衝返屋企落 vivec 地下街賣貨
賣得太多一蚊垃圾搞到過咗 daily limit

基本玩法都俾到 Skyrim 個 feel 我
(最正係 skyrim 式嘅跳
啲任務場景唔駛進場
任務進度可以同附近玩家 share

有樣嘢唔明
啲 store 係做乜?
有啲 store 一打開係個 search 嚟
(例如 guild store)
第一次以為係交易所
但好似又有好多種咁
個個都唔同名

見到人地啲騎寵好撚靚
好型嗰啲係咪限時商品嚟定要抽?
好想要
guild store 係拍賣場
eso個設計係一個公會一個商人,你個會爭到個人你d會員就可以係到賣野
每個商人都係唔同公會嘅人賣嘅野

坐騎抽/商城買
另外技能點錯可以reset
去vivec個到有得搞
咁我要點樣 join 商會?
你最好練高d有野賣先
唔少佢會要你一個月一定要賣夠幾多錢咁樣(好似係佢地個store買野都得)
跟住去大城/zone 頻道講LF trade guild 就得
咁我合成咁撚廢姐係唔駛理住
係架,入trade guide要交會費,你冇野賣又入呢d會既話蝕撚死你
點解?
魔戒D精靈世界第一
第一隻騎寵係點嚟?(唔計課金)
(雖然都已經心郁郁想課金 )
我可以幫手
我都買左RPG maker
巴打要唔要抄考下 LOL 啲 voice 拎下靈感?
自己譯啦咁易
不過呢啲係中文戲對白
各大城市都有個養馬嘅賣馬
佢可以幫你升級你嘅騎術
全馬匹通用
我覺得開下唔同game voice line睇咪得
https://overwatch.gamepedia.com/Mercy/Quotes
ESO 玩唔玩得過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞